کد خبر: 1454492
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
حجت الاسلام عادلی خبر داد:

برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در ۱۳ شهرستان گیلان

گروه فعالیت های قرآنی: مدیرکل اوقاف گیلان با اشاره‌ به اینکه سی  و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن از ۱۵ آبان تا ۱۵ آذر سال جاری در ۱۳ شهرستان این استان برگزار می شود، گفت: در سال ۹۲ تعداد شرکت ‌کنندگان ما در مسابقات قرآنی به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان امروز، 5 مهر در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از آغاز ثبت  نام سی  و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن خبر داد و اظهار کرد: امسال توفیق برگزاری سی  و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم را در استان داریم؛ هر ساله در ایام برگزاری مسابقات شمیم قرآن در استان طنین انداز می شود.

وی با بیان اینکه سی  و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن از 15 آبان تا 15 آذر سال جاری در 13  شهرستان گیلان برگزار می‌شود، افزود: این مسابقات از مرحله شهرستانی شروع می شود و پس از مرحله استانی برگزیدگان به مرحله کشوری معرفی می شوند؛ بخش های این مسابقه شامل حفظ یک جزء، 2 جزء، 10جزء، 20 جزء و حفظ کل، مفاهیم عمومی و تخصصی، راست خوانی قرآن، قرائت تقلیدی، قرائت از 5 جزء تا 10 جزء، اذان و مدیحه سرایی در دو رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار می شود.

مدیرکل اوقاف گیلان با بیان اینکه مسابقات قرآنی یکی از بارزترین فعالیت های فرهنگی در گیلان است، گفت: در سال 92 تعداد شرکت‌کنندگان ما در مسابقات قرآنی به حدود 60 هزار نفر رسیده بود که این امر باعث شد پس از 18 سال از 7 فینالیستی که به مرحله نهایی راه یافتند 2 نفر گیلانی نیز حضور داشته باشند.

حجت الاسلام عادلی با بیان اینکه اوقاف گیلان سال گذشته در راستای اجرای کیفی و فنی مسابقات قرآنی رتبه برتر را کسب کرد، افزود: انتظار داریم همه دستگاه های فرهنگی با ما تعامل خوبی داشته باشند تا فضای استان ما قرآنی شود.

وی با اشاره به اینکه از برکت وقف اسلام و قرآن محفوظ می ماند و ترویج می‌یابد، ادامه داد: تاکنون در مدت 6 ماهه نخست سال جاری 25 مورد وقف به ثبت رسیده است، که نسبت به مدت مشابه در سال قبل با رشد خوبی روبه رو بوده است.

مدیرکل اوقاف گیلان با اشاره به گزارش عمرانی در بقاع متبرکه گفت: 230 پروژه عمرانی بقاع متبرکه در سال92 داشتیم که تعداد آنها در سال جاری 163 پروژه می باشد، تمامی این پروژه ها 40 درصد رشد فیزیکی داشته اند، که می توان به امامزادگان قاسم و ابراهیم آستارا، خواهر امام رشت، سید جلال الدین اشرف آستانه و امامزاده  هاشم اشاره نمود.

حجت الاسلام عادلی با اشاره به اجرای طرح «مهر تحصیلی»، بیان کرد: این طرح به‌منظور کمک به دانش آموزان بی بضاعت اجرایی شده ولی متأسفانه به‌دلیل محدودیت منابع نتوانستیم در این طرح را در تمام استان اجرایی کنیم، لذا خیرین می توانند در این زمینه ورود کنند.

وی تصریح کرد: اقداماتی زیربنایی نیز در بخش موقوفات انجام گرفته است و باید اطلاعات بیش از 60 هزار رقبه را در سیستم جامع ثبت کنیم به اینصورت که اطلاعات کامل مکانی و زمانی موقوفات در این سامانه ثبت می شود و هدف از این کار احیای موقوفات و دسترسی آسان تر به حقوق موقوفه می باشد.

مدیرکل اوقاف گیلان اظهار کرد: در بخش مدیریت بقاع متبرکه تثبیت هیئت امنای فعال و به‌روز کردن احکام آنان، نوسازی هئیت امنا و تغییر هیئت های امنا غیر فعال که به سبب بالا رفتن سن نمی توانند در جهت فرهنگی کردن بقاع متبرکه کمک کنند، از جمله برنامه های اوقاف است.

captcha