عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در مورد حضرت فاطمه(س) بخش گستردهای از روایتهای اجماعی و متفقعلیه وجود دارد که در منابع شیعی، سنی، تاریخی، مذهبی و دیگر آثار در اختیار ما قرار گرفته و به همین دلیل هم اصل بر کلیات این مسئله قابل انکار نیست.
آیتالله شهید مرتضی مطهری درباره بردباری امیرالمؤمنین علی(ع) در برابر مخالفان، میگوید: خوارج شروع کردند خون دل به دل حضرت علی(ع) وارد کردن، اما تا زمانی که قیام مسلحانه نکرده بودند، ایشان با آنها حداکثر مدارا میکرد و ذرهای آزادی آنها را محدود نکرد و در برابر جسارتهایشان حلم میورزید.
در روایتی از حضرت فاطمه(س) نقل شده است: «حُبِّبَ إلَىَّ من دُنیاكُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ كِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه: از دنیاى شما محبت سه چیز در دل من نهاده شد: تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا».
همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) پیکر مطهر دو شهید اراکی به نامهای «جعفر نوروزی» و «حشمتالله عسگری» در مناطق عملیاتی خانقین و شلمچه کشف و شناسایی شد.
دوران حیات حضرت زهرا(س) پس از ارتحال پیامبر(ص) بسیار کوتاه بود، اما خط مشى سیاسى آن حضرت نشان مىدهد که موضعگیرى ایشان معقولترین و پسندیدهترین روش ممکن بود و هرگونه حرکت دیگرى غیر از آن ممکن بود، ضربات جبرانناپذیرى بر پیکر اسلام وارد کند.
به فرموده امام حسن عسکری(ع) در دوران غیبت هیچکس از هلاکت در امان نیست مگر کسی که اعتقاد محکم به امامت حضرت بقیةالله داشته باشد و خداوند به او توفیق دعا برای تعجیل در فرج حضرت دهد.
معاون پژوهشی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان کردستان از برگزاری مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان جشنواره «ندای رسول (ص)» در تمامی شهرستانهای استان خبر داد.
مدیرکل انتقال خون گیلان با اشاره به آغاز پویش اهدای خون «حورا» در استان، گفت: این پویش از سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز و تا سالروز ولادت این بانوی بزرگوار ادامه دارد.
پیکر مطهر ۴ شهید گمنام دوران دفاع مقدس، در آستانه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) طی مراسم استقبال محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی وارد فرودگاه بینالمللی تبریز شد.
در آستانه سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۲۷ دی
بههمت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، در آستانه سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۲۷ دی، محوطه دانشگاه تبریز به تصاویر شهدای این دانشگاه مزین شد.
فرمانده دانشکده علوم و فنون زرهی سپاه با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا زندگی دنیا ما را از حقیقتها غافل نکند، گفت: برای اینکه بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم باید به آن چیزی که شهدا بدان عامل بودند، پایبند باشیم و آن تداوم مسیر ولایتمداری است.
حاج رضا یزدانپناه، معلم قرآن قزوینی، استاد اخلاق بود و از دهه ۴۰ با راهاندازی هیئت طفلان مسلم در پرورش و تربیت نوجوانان و جوانان همت گمارد و امروز پس از گذشت ۲۰ سال از رحلتش هنوز در یادها زنده است.
فرمانده قرارگاه فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز برای رفع مشکلات در تمام عرصههای مختلف نیازمند حضور مردم و جهاد هستیم، گفت: اگر این کار را انجام دادیم، مرحله سوم و چهارم انقلاب یعنی جامعهسازی و در نهایت حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی شکل میگیرد.
رئیس ستاد اقامه نماز خراسانجنوبی با بیان اینکه تدوین سند تحول در ستاد اقامه نماز زمانبر بوده و باید بر یک مبنای علمی دقیق و پژوهشهای اثربخش انجام شود، گفت: دستگاههای فرهنگی که چندین برابر ستاد اقامه نماز اعتبار دارند، میتوانند در کنار این ستاد و عملیاتیسازی پژوهشهای نماز در طول سالهای برگزاری اجلاس نماز مؤثر واقع شوند.
فرمانده تیپ سوم سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه سردار سلیمانی مردم را باور داشت و به همه مظلومان جهان عشق میورزید، گفت: این سردار بزرگ در برپایی عدالت اجتماعی هیچ تفاوتی بین شیعه و سنی قائل نبود.
مدیر گروه حقوق بینالملل و بشر پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: در حوزه حقوقی باید به این درک برسیم که مانند حوزه اقتصادی، سیاسی ـ امنیتی و نظامی تحت تحریم، جنگ و منازعه بسیار ناجوانمردانهای هستیم.