کد خبر: 4292636
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳
حجت‌الاسلام وحید سحری:

حضرت عباس(ع) سقای آب و اسوه ادب است

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بندرانزلی با بیان اينکه حضرت عباس(ع) سقای آب و اسوه ادب است، گفت: شمر در واقعه کربلا می‌خواست از طریق امان‌نامه، در دستگاه محاسباتی ذهن قمر بنی هاشم تردید ایجاد کرده تا دور امام زمانه خود را خالی کند اما حضرت ابوالفضل(ع) در برابر امام زمان خود روسفید شد.

حجت‌الاسلام وحید سحری مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بندرانزلی

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام وحید سحری، مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بندرانزلی شامگاه ۱۳ تیرماه در جمع عزاداران حسینی مسجدالنبی بندرانزلی اظهار کرد: شب نهم محرم از آقایی می‌گویند و می‌خوانند که سقای آب و اسوه ادب بوده و روز نهم محرم هم یوم العباس است.

وی با بیان اينکه حضرت عباس(ع) اجتماع نقیضین است، افزود: در عین حال که عباس و سخت‌گیر است، قمربنی هاشم(ع) و اسوه ایثار و مهربانی نیز هست و می‌توان گفت مصداق بارز آیه شریفه ۲۹ سوره فتح «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ» است و در برابر هرکس که در مسیر الهی خلل ایجاد می‌کرد با شدت برخورد کرده و ایستادگی می‌کرد.

سحری تصریح کرد: شمر در واقعه کربلا می‌خواست از طریق امان‌نامه، در دستگاه محاسباتی ذهن قمر بنی‌هاشم تردید ایجاد کرده تا دور امام زمانه خود را خالی کند اما عباس در برابر امام زمان خود روسفید شد.

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بندرانزلی با بیان اينکه اگر دستگاه محاسباتی اشتباه کند جای منکر و معروف عوض می‌شود، تأکید کرد: دشمن با تغییر در دستگاه محاسباتی اهل کوفه کاری کرد کسانی که برای حسین بن‌علی نامه نوشتند و از او دعوت کردند به یکباره در برابر امام می‌ایستند و در لحظه حساس درست عمل نمی‌کنند.

سحری با بیان اينکه قلب است که به دستگاه محاسباتی ذهن فرمان می‌دهد، گفت: امیرالمؤمنین علی(ع) در وصیتش به محمد حنفیه فرمود: «وَ فَرَضَ عَلَى اَلْقَلْبِ وَ هُوَ أَمِيرُ اَلْجَوَارِحِ اَلَّذِي بِهِ يَعْقِلُ وَ يَفْهَمُ وَ تَصْدُرُ عَنْ أَمْرِهِ وَ رَأْيِهِ، قلب امیر بر سایر جوارح بدن از جمله چشم و گوش است و فرمان می‌دهد.»

وی با بیان اینکه امام به منزله قلب در جامعه است و جامعه‌ای که ارتباطش با امامش قطع شده همانند بدنی است که ارتباطش با قلب قطع شده، افزود: اگر جامعه‌ای امام خود را نپذیرد در واقع خود را از این نعمت محروم کرده است.

سحری با تأکید بر اینکه امام وقتی از طرف خدای متعال معرفی می‌شود مشروعیت دارد، گفت: در کنار مشروعیت الهی باید مقبولیت اجتماعی به مثابه هر دو بال در کنار هم باشند تا امام بتواند اهداف دینی و الهی را در جامعه بشری پیش ببرد.

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بندرانزلی تصریح کرد: در مثال تاریخی این بحث می‌توان جامعه کوفه را نام برد که ۲۵ سال حکومت امیرالمؤمنین(ع) را نپذیرفت لذا آن حضرت از جانب جامعه مقبولیت پیدا نکرد هر چند مشروعیت داشت این در حالی بود که به دلیل این عدم مقبولیت؛ این جامعه بود که از این موهبت محروم ماند.

سحری با بیان اينکه روز قیامت هرکس را با امامش می‌سنجند، گفت: امام در اینجا به معنای هر چیزی است که به آن وابستگی داشته و تبعیت کنیم که در آیه ۷۱ سوره مبارکه اسرا به این مسئله اشاره شده: «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولَئِكَ يَقْرَءُونَ كِتَابَهُمْ وَلَا يُظْلَمُونَ فَتِيلًا؛ [ياد كن] روزى را كه هر گروهى را با پيشوايشان فرا مى‏‌خوانيم پس هركس كارنامه‏‌اش را به دست راستش دهند آنان كارنامه خود را مى‏‌خوانند و به قدر نخک هسته خرمايى به آنها ستم نمى‌شود.»

انتهای پیام
captcha