سید ابراهیم خامسی، رتبه سوم پنجمین دوره مسابقات ابتهال اوقاف گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، در خصوص آثار و نتایج قرآن اظهار کرد: آثار و نتایج قرآن بر انسان حتی در دوران جنینی هم ثابت شده است و مادران بهتر است که در دوران بارداری نیز از نواهای قرآنی بهرهمند شوند و حتی در اولین ساعات تولد نیز آیات قرآن را در گوش فرزندشان طنینانداز نمایند تا قرآن با روح و روانشان عجین شده و سرشت قرآنی در آنها تجلی یابد.
وی افزود: فرزندانمان را از دوران کودکی و خردسالی با روحیه قرآنی سازگار کنیم و به عنوان والدین برخوردی قرآنی در برابر آنها داشته باشیم و حتی تشویقها و تنبیههایمان در برابر افتخارات و اشتباهات آنها طبق اصول قرآنی باشد.
بهرهمندی از مثالهای کاربردی برای تربیت فرزندان
مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن بهرهمندی از مثالهای کاربردی با توجه به جامعیت و دربرگیری همهجانبه قرآن را برای تربیت درست فرزندان سودمند دانست و تصریح کرد: راهنماییهای قرآنی به فرزندانمان کنیم و مثالهای پرکاربرد قرآنی را در مراحل مختلف زندگی بعنوان چراغ راهشان قرار دهیم.
وی نقطه ایدهآل در تربیت قرآنی را زمانی دانست که فرزندانمان از روحیه، اخلاق و رفتار قرآنی بر اساس معیارهای دینی و اسلامی بهرهمند باشند و گفت: قرآن کتاب کامل زندگی است و در همه زمینهها حرفی برای گفتن دارد لذا در همه مراحل میتوان از پندها و آموزههای آن بهرهمند شویم و بعنوان مرجعی برای راهنمایی از آن استفاده کنیم.
تربیت قرآنی هدیه خداوندی
مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن تربیت دینی و اسلامی بر اساس آموزههای قرآنی را هدیهای از سوی خداوند برشمرد و افزود: تربیت قرآنی دانشآموزان باید در مرحله اول، پیرو آموزش و توجیه درست معلمان و مربیان باشد تا فنون و اصول درست آموزش را بیاموزند و بتوانند سرمایههای اصیل قرآنی را برای جامعه تربیت کنند.
مسئول کانون قرآنی هلال احمر شهرستان فومن زمان آموزش قرآنی فرزندان و خصوصا دانشآموزان را بر میزان بازدهی آن موثر دانست و گفت: باید شرایط و زمان آموزش را بهگونهای تنظیم کرد که با برنامهریزی درست دانشآموزان بتوانند بیشترین بهره را از مطالب ببرند و در این میان باید کاربردیکردن آموزشها در کنار یادگیری فنون و اصول اصلی مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه تاکید کرد: روشهای غلط تربیتی در جامعه اسلامی نتیجه معکوس خواهند داشت و موجب دور شدن از هدف اصلی و دینگریزی و بدگمانی فرزندان به مسایل و آموزههای دینی میشوند و در نهایت ضعف اذهان در این زمینه را درپی خواهد داشت.
قرآن درس زندگی و راهگشای مسیرتعالی
مربی قرآن جامعهالقرآن شهرستانهای فومن و صومعهسرا در خصوص ارائه راهکارهایی به مدارس و آموزشوپرورش برای ارتقای سطح تربیت قرآنی عنوان کرد: نگاهمان به قرآن بعنوان یک درس کلاسیک و کلاسی نباشد و از آن بعنوان درس زندگی و راهگشای مسیر پرتلاطم زندگی انسان یاد شود.
خامسی در پایان خاطرنشان کرد: به آموزش کامل و جامع قرآن در زمینه حفظ، قرائت و رشتههای مختلف دیگر بپردازیم و از آموزشهای تخصصی در کنار کاربردیکردن اصول قرآنی بهرهمند شویم.
یادآوری میشود، سید ابراهیم خامسی، مسئول قرآنی و مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن، نفر سوم پنجمین دوره مسابقات ابتهال اوقاف گیلان، نفر اول رشته قرائت قرآن جوانان هلال احمر کشور، نفر سوم رشته قرائت دانشجویان سراسرکشور در 2 سال متوالی، مربی گروه تواشیح کوثر جوانان فومن و عضو گروه تواشیح تبیان است.