کد خبر: 4250593
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶

حمایت از فعالیت‌های قرآنی ماندگارترین باقیات‌‌ الصالحات است

استاد پیشکسوت قرآنی با تأکید بر اینکه حمایت از فعالیت‌های قرآنی از جمله امور خیر و ماندگارترین باقیات‌ الصالحات است، گفت: مشارکت خیران و حضور مردم از حیث مادی و معنوی در پیشبرد فعالیت‌های قرآنی مؤثر است.

یوسف ایزدی پیشکسوت قرآنی گیلان

یوسف ایزدی، پیشکسوت قرآنی گیلان در گفت‌وگو با ایکنا گیلان، در خصوص رویکرد فعالیت‌های قرآنی در استان اظهار کرد: شاهد فعالیت‌های خوب قرآنی نه فقط در استان گیلان بلکه در کل کشور هستیم هر چند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم‌ و باید بیش از پیش تلاش کنیم تا نه فقط در عرصه آموزش، بلکه در زمینه عمل به آیات قرآنی شاهد گسترش کلام نورانی وحی در سطح جامعه باشیم.

وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت‌های قرآنی در کشور رونق گرفت، افزود: بعد از انقلاب اسلامی با رهبری امام راحل و پس از ایشان با هدایت‌ها، تشویق‌ها، راهنمایی‌ها و دستوراتی که مقام معظم رهبری داشتند و دیدارهای سالانه‌ای که با فعالان قرآنی دارند اهتمام جدی به فعالیت‌های قرآنی را بین فعالان قرآنی شاهد هستیم.

ایزدی با تأکید بر اینکه در استان گیلان شاهد زحمات بی‌مزد و مواجب اساتید قرآنی هستیم، تصریح کرد: یکی از وظایف دولت حمایت از برنامه‌های قرآنی است و در این راستا سازمان‌ها و نهادهای مختلفی از جمله سازمان اوقاف، تبلیغات اسلامی، اداره ارشاد و نهادهای فرهنگی فعالیت دارند.

ایزدی افزود: هر چند انتظار می‌رود حمایت این نهادها و سازمان‌ها از فعالیت‌های قرآنی بیش از پیش بوده و فقط به صورت جزئی یا در قالب برگزاری مسابقات قرآن انجام نشود.

این استاد پیشکسوت قرآنی تأکید کرد: بسیاری از اساتید سال‌های سال است که در این زمینه فعالیت داشته و از جایی حمایت نمی‌شوند که اگر مورد حمایت قرار گیرند می‌توانند با دلگرمی بیشتر برگزاری جلسات قرآنی را استمرار دهند. البته نباید از این نکته غافل بود که نتیجه این حمایت‌ها نیز به خود نهادهای حامی قرآن بازمی‌گردد که از آن جمله حضور پرشور قاریان و حافظان در مسابقات سراسری سازمان اوقاف و امور خیریه است.

این قاری برجسته استان گیلان با اشاره به جایگاه مغفول خیرین در حمایت از برنامه‌های قرآنی گفت: لازم است زمینه حضور خیرین، علاقه‌مندان و واقفین نیک اندیش را بیش از پیش برای مشارکت در رونق فعالیت‌های قرآنی فراهم کنیم که در این راستا تبیین فعالیت‌های قرآنی، بیان نتایج مثبت مشارکت و حضور خیرین از تریبون‌های مختلف از جمله توسط ائمه محترم جمعه و امامان جماعت می‌تواند مؤثر باشد.

این استاد پیشکسوت قرآنی بر آیه ۲۹ هز سوره مبارکه فاطر تأکید کرد: «إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ؛ در حقيقت كسانى كه كتاب خدا را مى‏‌خوانند و نماز برپا مى‌دارند و از آنچه بديشان روزى داده‏‌ايم نهان و آشكارا انفاق مى‌كنند اميد به تجارتى بسته‌اند كه هرگز زوال نمى‌‏پذيرد».

ایزدی با تأکید بر اینکه مشارکت خیرین و حضور مردم از حیث مادی و معنوی در پیشبرد فعالیت‌های قرآنی مؤثر است و هر فرد به هر اندازه که در توان دارد می‌تواند در این امر خیر سهیم باشد، گفت: همانطور که برای برگزاری محافل و مجالس عزای اهل بیت سعی می‌کنیم سهیم بوده و حتی واقف باشیم، وقف در حوزه قرآن و مشارکت در برگزاری محافل و جلسات قرآنی نیز از جمله امور خیر و باقیات الصالحات است.

انتهای پیام
captcha