به گزارش ایکنا از گیلان، آیتالله مرتضی امیری وحید، مدرس حوزه علمیه قم شامگاه ۱۳ شهریورماه در جمع عزاداران حسینی دهه آخر صفر در بندرانزلی اظهار کرد: زائران اربعین اباعبدالله(ع)، موکبداران، عزاداران و شرکتکنندگان در مجالس عزای حسینی باید سه مطلب مهم را در نظر بگیرند اینکه قبل از شرکت در مراسم عزای حسینی چه بودیم؟ با شرکت در مجالس عزاداری و خدمت به زائران چه شدیم و اینکه بعد از پایان این دوره چه چیزی با خود میبریم؟
وی افزود: نمونه بارز این امر را میتوان حر بن ریاحی نام برد که قبل از قرار گرفتن در مسیر امام حسین(ع) غرق در گناه بود و آنگاه که امام حسین(ع) حر را پذیرفت، به جایگاهی رفیع دست یافت و در اعلای بهشت جای گرفت.
مدرس حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه اخلاق حسینی آنچیزی است که از عزاداری دو ماه محرم و صفر با خود میبریم، گفت: هر کس به سهم خود باید خود را متخلق به اخلاق، ادب و رفتار حسینی کند. چه آنهایی که زائر اربعین بودند، چه افرادی که در قالب مواکب به زائرین خدمت کردند و حتی آنهایی که در مجالس سوگواری و روضهخوانی محرم و صفر شرکت کردند باید بعد از اتمام این ایام، آراسته به رفتار حسینی باشند.
آیتالله امیری وحید با بیان اینکه در مجالس عزاداری حسینی دل ها نرم شده و رنگ و بوی امام حسینی گرفته، افزود: پیامد این امر را زائرین اربعین در کربلا و در قالب ایثار، انفاق و خدمت خالصانه دیدند.
وی افزود: در دستگاه امام حسین(ع) هر فردی بدون توجه به پست و مقامی که دارد، در راه رضای خدا و مسیر امام حسین(ع) خدمت میکند و باید مراقب باشیم بعد از اتمام این ایام که دلها رقیق شده و شفقت و خدمترسانی به مردم را با جان و دل انجام دادیم، قساوت قلب نگیریم زیرا شیطان همواره در کمین است.
این مدرس حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه برخی به عتبات مشرف میشوند ولی به حریم حرم ورود پیدا نمی کنند، گفت: علاوه بر تشرف، ورود به حریم حرم مهم است و بعد از آن اتصال و ارتباط با صاحب حریم باید برقرار و تلاش کرد تا این ارتباط ادامهدار باشد. سعی کنیم در این دو ماه آنچه خداوند از مهربانی، خدمت خالصانه و اخلاق حسینی به ما داده نگهداری کنیم، به کربلا رفتن و بازگشتن، اکتفا نکنیم و امام حسینی باشیم.
آیتالله امیری وحید در پایان با اینکه خداوند متعال در قرآن کریم فرمود «وَجَعَلْنَا فِي قُلُوبِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ رَأْفَةً وَرَحْمَةً؛ و در دلهاى كسانى كه از او پيروى كردند رأفت و رحمت نهاديم»، اظهار کرد: برای از بین بردن رذائل اخلاقی، بهترین راه رقت و شفقت قلبی است و در واقع خداوند به کسی که بخواهد پاداش دهد به او رأفت و شفقت دل میدهد.
انتهای پیام