به گزارش ایکنا از گیلان، آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز، 14 خردادماه در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) که در مصلی رشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و نام امام عظیمالشأن و شهدای 15 خرداد اظهار کرد: خدا انسان را از میان همه موجودات عالم برتری بخشید و اگر انبیا نبودند انسان در ظلمات، بدبختی و آلودگی به سر میبرد. آدم مظهر اسمای خداست، خدا در وجود انسان نفسی قرار داده که دارای اسما و صفات الهی است.
وی گفت: انقلاب اسلامی و قیام ١۵ خردادماه از وقایع مهم تاریخ انقلاب اسلامی است، بهگونهای که ١۵ خرداد یک عنایتی از خدای تبارک و تعالی به ملت ایران بود که این روز مبدأ تحولات ایران اسلامی تا آینده خواهد بود. قیام 15 خرداد و انقلاب اسلامی ریشه در قرآن و سنت پیامبر، اهل بیت، عاشورا و مهدویت دارد و ارتباطی به تفکرات سرمایهداری غربی و شرقی ندارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه نگاه امام خمینی(ره) به خدا، قرآن و دستورات ائمه و رسول اکرم(ص) بود و آنها را پیاده کرد، افزود: مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان بارها فرمودهاند این انقلاب پیرشدنی و تمامشدنی نیست و تاریخ انقضا ندارد زیرا اسلام عجلپذیر نیست و مبنا، سنت و اراده خدا بر این است که اسلام روز به روز گسترش یابد و انسانها را تحت چتر خود قرار دهد تا زمان ظهور برسد.
وی بیان کرد: ما مردم که سر سفره شهدا نشستهایم باید خود، فرزندان، خانواده و جامعه را نسبت به این ایام و اهداف دشمنان هوشیار کنیم؛ مردم باید قدر نظام را بدانند و مراقبت کنند. وصیتنامه امام(ره) و صحبتهای ایشان در این ایام باید پررنگتر برای نسل جوان بیان شود.
آیتالله فاضل لنکرانی تصریح کرد: امام(ره) به اسلام تکیه داشت و دنبال قدرت، پست و مسند نبود بلکه دنبال دینی بود که باید در صحنه بینالملل بماند و آن اسلام است. امام(ره) به دولتها تأکید فرمودند اگر دولتها میخواهند موفق باشند باید روح اسلام را در مردم تقویت کنند و این به صلاح جامعه و مردم است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه توجه امام(ره) به مردم از دیگر نکات مورد اهمیت است، گفت: این حوادثی که در جهان در حال رخ دادن است و دانشجویان آمریکا از مواضع فلسطین دفاع میکنند، موج بیداری جهانی است که هدف قیام امام خمینی(ره) بود، ما چنین نعمتی را داشتیم باید حرفهای ایشان را در کتابهای درسی و همه اسناد مرتب تکرار کنیم.
وی با گرامیداشت یاد شهدای خدمت اظهار کرد: رئیس جمهور باید دل مردم را به دست آورد تا رضایت خدا شامل او شود. امام راحل تأکید داشت هر چه محبت میان مردم را زیادتر کنید، ایمانتان به خدا بیشتر میشود، اگر مسئولی مسئله برادری و محبت را بین مردم تقویت کند، محبوب مردم میشود، امام راحل آمده بود تا محبت و برادری و ارتباط فردی را محقق کند، بنابراین تخریب و تهمت و افترا برای تصدی یک صندلی یا مقام در این فضای آلوده مجازی با مبانی دینی سازگاری ندارد به ویژه اکنون که ملت ایران در آستانه امتحان بزرگی قرار دارند.
آیتالله فاضل لنکرانی گفت: شهید آیتالله رئیسی و همراهانش دغدغه خدمت به مردم را داشتند، تعبیر امام(ره) از خدمتگزار این چنین بود که میفرمودند باید حکومت چنان باشد که اگر رئیسجمهورش در میان مردم آمد مردم مثل پروانه دور او باشند.
وی تأکید کرد: رئیسجمهور باید در دل مردم باشد، استکبار میداند نظام اسلامی در قلوب مردم جای دارد و این مبنا و اثر و حقیقت حکومت اسلامی است.
این مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه انقلاب اسلامی از 15 خرداد سال 1342 قریب 60 سال شکل گرفت، گفت: امام(ره) واقعاً نظیر نداشتند، اگر ما در میان فقها بخواهیم الگو معرفی کنیم ایشان الگوی فقیهان است. دیدگاه امام راحل در حکومت و فقه اجتماعی و بینالملل کاربرد دارد. امام(ره) بهعنوان الگوی فقیهان و عارفان در اوج عرفان بود، اما ادعایی نداشت.
آیتالله فاضل لنکرانی با تأکید بر اینکه امام خمینی(ره) همواره الگویی برای عبادتکنندگان، انسانهای شجاع و مجاهدان و قیامکنندگان در برابر ظالمان است، افزود: امام راحل فقط از خدا میترسید و برای خدا رسالت خود را انجام داد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امیدوارم انتخاباتی که در پیش است یکی از افتخارآفرینترین صحنههای حضور ملت ایران باشد، از بزرگان و مجاهدانی که در این استان بودند یاد همه فقها و عارفان و شهدا را گرامی میداریم.
انتهای پیام