جهاددانشگاهی مرکز علوم دانش‌بنیان و نوآور است
کد خبر: 4071821
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰

جهاددانشگاهی مرکز علوم دانش‌بنیان و نوآور است

سرپرست فرمانداری محلات با اشاره به سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، این نهاد را دانش‌بنیان و نوآور دانست و گفت: با توجه به ظرفیت و توان این نهاد، انتظار می‌رود که در تحقق شعار سال نقش مهمی ایفا کند.

علیرضا ملک‌جانی، سرپرست فرمانداری محلاتعلیرضا ملک‌جانی، سرپرست فرمانداری محلات، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: این نهاد انقلابی از بدو تأسیس تاکنون همواره انجام کارهای بر زمین مانده را در دستور کار خود قرار داد و با اقدامات جهادی در پیشرفت اهداف متعالی نظام نقش‌آفرین بوده است.

وی تنوع و گستردگی فعالیت‌های جهاددانشگاهی را یکی از امتیازهای این نهاد انقلابی برشمرد و اضافه کرد: این نهاد با حضور جهادی در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و درمان ناباروری توانسته خدمات بسیار ارزنده‌ای را به مخاطبان ارائه دهد. این خدمات خوشبختانه در کشور و سایر استان‌ها به وضوح مشهود است.

ملک‌جانی ضرورت استفاده از دستاوردهای جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی را یادآور شد و افزود: فعالان این مجموعه برای ارائه خدمت از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و با اخلاص در عرصه‌های علمی و تحقیقاتی قدم می‌گذارند. این مجموعه علمی و آموزشی با در اختیار داشتن نیروهای متخصص می‌تواند نقش مهمی در رونق صنعت کشاورزی، سنگ، گیاهان دارویی و ... داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های متعدد فرمانداری محلات با جهاددانشگاهی استان، ادامه داد: با تعامل و همکاری بین این دو مجموعه می‌توان ظرفیت‌های شهرستان و استان را شکوفا کرد. جهاددانشگاهی دارای ظرفیت‌هایی است که می‌تواند نقش مهمی در تحول و رشد استان داشته باشد که این مهم در سایه تعامل بین دستگاهی و بین‌دانشگاهی محقق می‌شود.

سرپرست فرمانداری محلات جهاددانشگاهی را مرکز علوم دانش‌بنیان و نوآور دانست و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت و توان علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و درمانی که در این نهاد وجود دارد انتظارها بر این است که در تحقق شعار سال نقش مهمی ایفا کند. خوشبختانه این مجموعه دارای نیروهای خدومی است که قادرند به منویات رهبری در بخش‌های مختلف جامه عمل بپوشانند.

ملک‌جانی مأموریت‌گرا بودن طرح و برنامه‌های جهاددانشگاهی در مؤلفه‌های مدون و تعریف شده را مورد تأکید قرار داد و افزود: برنامه‌ها باید دارای زمان‌بندی مشخص باشند، مثلاً بدانیم تا یکسال یا 5 سال آینده قرار است به کدام هدف برسیم. برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از نیروهای زبده، باتجربه و با انگیزه می‌تواند علاوه بر رفع نیاز بومی استان به رفع نیاز کشور نیز منتج شود.

وی در پایان با تأکید بر شناخت هرچه بیشتر دستگاه‌ها و ادارات با ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، ادامه داد: شاید برخی از افراد با وظایف و عملکرد این نهاد آشنایی کافی نداشته باشند و لازم است دستاوردهای این مجموعه به بهترین شکل معرفی شود. شناخت ظرفیت‌ها باعث می‌شود تا مسائل شهرستان‌ها تناسب‌سازی شده و برای رفع مشکلات و ارتقای شاخصه‌ها مفید واقع شود.

انتهای پیام
captcha