ظرفیت بی‌بدیل جهاددانشگاهی در ارائه آموزش‌های مورد نیاز جامعه
کد خبر: 4071440
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

ظرفیت بی‌بدیل جهاددانشگاهی در ارائه آموزش‌های مورد نیاز جامعه

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی به‌عنوان نهادی مستقل به‌ویژه در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت بسیار فعال است، گفت: خوشبختانه در این حوزه استقبال مطلوبی از سوی مردم صورت گرفته که این نهاد عمدتاً می‌تواند آموزش‌های کوتاه‌مدت را به صورت کاربردی‌تر و متناسب با نیاز جامعه گسترش دهد.

بهروز شایق، رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری

بهروز شایق بروجنی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی به‌عنوان نهادی مستقل به خصوص در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت بسیار فعال است، اظهار کرد: خوشبختانه در این حوزه استقبال مطلوبی از سوی مردم صورت گرفته که این نهاد عمدتاً می‌تواند آموزش‌های کوتاه‌مدت را به‌صورت کاربردی‌تر و متناسب با نیاز جامعه گسترش دهد.

وی درخصوص نقش جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال، افزود: اکنون که بحث تولید دانش‌بنیان و اشتغال مطرح است، این نهاد می‌تواند به سمت آموزش‌های موردنیاز بخش تولید و صنعت حرکت کند، البته‌ این امر قبلاً در حوزه‌های مختلف انجام شده و بسیار موفق عمل کرده است.

رئیس دانشگاه علمی جامع کاربردی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جهاددانشگاهی به‌عنوان نهاد نیمه دولتی در تمامی حوزه‌ها بسیار موفق است، تصریح کرد:‌ این نهاد انقلابی در سطح استان جزو یکی از مراکز آموزشی موفق است که توانسته جوانان و افراد جویای کار را به خواسته‌هایی که دارند، نزدیک کند.

شایق گفت: افرادی که مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه‌های غیرمهارتی اخذ می‌کنند طبیعتاً با آموزش‌های مورد نیاز جامعه و صنعت آشنا نیستند که جهاددانشگاهی می‌تواند با بومی‌سازی آموزش‌های مورد نیاز در جهت توسعه صنعت جامعه و استان، نقش خود را به‌خوبی ایفا و در این زمینه گام بردارد.

وی با اشاره به پراکندگی و تنوع زیاد نیازهای جامعه برای ایجاد اشتغال، تصریح کرد: مشاغل خانگی یکی از مسائل مهمی است که جهاددانشگاهی می‌تواند در مباحث تخصصی ورود کند، از طرفی می‌تواند در زمینه آموزش‌های مختلف، در حوزه‌های صنعتی مورد نیاز جامعه نیز اقدام کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان توضیح داد: دانشگاه علمی کاربردی با جهاددانشگاهی در یک نقطه به نام مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی‌ مشترک است، یعنی ابزار آموزش دانشگاهی را برای جهاددانشگاهی ایجاد کرده تا بتواند برنامه‌های خود را در جهت افزایش سطح علمی و توانایی مهارتی دانشجویان افزایش دهد، به نظر می‌رسد اگر از تجربه کافی جهاددانشگاهی و امکان و ابزار دانشگاه علمی‌کاربردی استفاده شود، قطعاً نتیجه مطلوبی برای افرادی که در این حوزه تحصیل می‌کنند به همراه خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی با زیرساختی که در کشور دارد در حوزه‌های پژوهشی به‌ویژه در بخش کشاورزی،گیاهان دارویی و ... ورود کرده است، تأکید کرد:‌ باتوجه به ظرفیت و پتانسیل استان در حوزه کشاورزی، به نظر می‌رسد اگر با تلاش و جدیت این مسئله دنبال شود، می‌تواند در حوزه کشاورزی نیز نتایج قابل توجهی کسب کند، البته به دلیل اینکه این نهاد نوآور نتایج خوبی در حوزه پژوهشی و در مباحث مختلف کسب کرده، می‌تواند در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت در حوزه کشاورزی نیز حرکت کند.

انتهای پیام
captcha