حجتالاسلام سید احمد عاملی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان گیلان، در حاشیه این جشنواره در پردیس بنتالهدی صدر رشت، در گفتوگوی اختصاصی با ایکنا از گیلان، اظهار کرد: از آنجایی که دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه تربیتمحور است و ماهیت آن با سایر دانشگاهها متفاوت است، اینگونه معتقدیم که معلم بودن لازم است ولی کافی نیست. در واقع باید به سمت و سویی برویم که مربیان خوبی تحویل جامعه دهیم و تربیت یک مربی خوب با تمسک واقعی به قرآن و عترت بهدست میآید.
وی ادامه داد: از این رو برگزاری جشنوارههای قرآن و عترت در دانشگاه فرهنگیان بهصورت کشوری، این فرصت را برای همه دانشجومعلمان عزیز ایجاد میکند که با انس هرچه بیشتر با قرآن و عترت، زمینه تربیت را در خود ایجاد کنند و رشد بدهند. در واقع هم در زمینه خودسازی نیاز به مربیان توانمند از نظر اعتقادی داریم و هم در زمینه دگرسازی، نقش تاثیرگذار معلم در پرورش و تربیت نسلهای حال و آینده مطرح میشود.
عاملی با بیان اینکه استان گیلان پتانسیل بسیار بالای قرآنی دارد و همچنین دانشگاه فرهنگیان استان گیلان از دانشجومعلمان حافظ و قاری در سطح ملی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از این رو همکاران سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان به این نتیجه رسیدند تا از این دو ظرفیت و پتانسیل خوب استفاده کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان گیلان اذعان کرد: ما معتقدیم با توجه به آیات نورانی قرآن و فرمایشات معصومین(ع ) که مفسران واقعی و قرآن ناطق هستند، هرچه انس جوانان عزیز به خصوص دانشجومعلمان، با قرآن و عترت بیشتر باشد، موفقیت آنها در رسالتی که بر عهده دارند بیشتر و بهتر خواهد بود. همانطور که در روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) آمده است که در آخرین روزهای عمرشان فرمودند «من از میان شما میروم و دو ثقل گرانبها در میان شما به یادگار میگذارم؛ قرآن و عترت. تا زمانی که شما انسانها به این دو ثقل با هم تمسک پیدا کنید، هرگز گمراه نخواهید شد.»
وی تصریح کرد: توجه به این روایت بسیار زیبا و نورانی پیامبر گرامی اسلام(ص) در عرصه تربیت جوانان، دانشجویان و بهخصوص دانشجومعلمان عزیز این نوید و فرصت را به همه ما میدهد که با تلاش هرچه بیشتر در این راستا، دانشجومعلمان را تشویق و ترغیب کنیم تا انشالله هر چه بیشتر و بهتر از این فرصت ناب و استثنایی برای رشد، تربیت و ارتقا خود و نسلی که در آینده در اختیار آنها است، در قالب برگزاری جشنوارههای قرآن و عترت استفاده کنند.
عاملی با اشاره به اینکه اختتامیه این دوره از مسابقات متبرک به روز میلاد حضرت معصومه(س) شده است، ابراز کرد: باتوجه به همان روایت ذکر شده پیامبر اکرم(ص)، ما یک قرآن صامت داریم که همان مصحف شریف است که در اختیار ماست و از ناحیه خداوند بر پیامبر گرامی(ص) نازل شده است، و همچنین یک قرآن ناطق داریم که وجود نازنین اهلبیت(ع) هستند که در واقع مفسران واقعی قرآن هستند.
وی افزود: در دوره حیات حضرت معصومه(س) شاهدیم که ایشان جهت پاسخ به شبهات و پرسشهای مراجعان، از آیات نورانی قرآن استفاده میکردند و در صدد برطرفکردن شبهات بهوسیله آیات قرآنی بودند. همزمانی اختتامیه این جشنواره با ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و گرامیداشت این روز، خود حاکی از این است که انشالله بتوانیم همه برنامههای زندگیمان و بهویژه در خصوص این برنامه وزین که در قالب سیودومین جشنواره قرآن و عترت است را با تمسک به قرآن و عترت به صورت عملی اجرایی کنیم.
انتهای پیام