کد خبر: 4060859
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷

اعتلای بصیرت دینی دانشجویان از اهداف جشنواره قرآن و عترت است

دبیر ستاد اجرایی سی‌و‌دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در گیلان بیان کرد: این جشنواره فاخر یکی از مهم‌ترین رخدادهای فرهنگی و قرآنی است که افتخار میزبانی آن به استان گیلان سپرده شده است.

فریدون کریمی دبیر ستاد اجرایی سی‌و‌دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان در گیلان

فریدون کریمی, دبیر ستاد اجرایی سی‌و‌دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در گیلان، در نخستین روز از برگزاری این مسابقات در گفت‌و‌گوی اختصاصی با ایکنا از گیلان، اهداف برگزاری این جشنواره را اعتلای اخلاق، ایمان و بصیرت دینی دانشجویان دانست و اظهار کرد: ایجاد انس با قرآن و اهل‌بیت(ع)، تشویق نخبگان قرآنی و تحرک و پویایی از طریق رقابت سالم از دیگر اهداف این رویداد عظیم قرآنی است.

وی به پیامد‌های این رخداد اشاره و بیان کرد: معرفی نخبگان قرآنی به جامعه دانشگاهی، ایجاد فضای همدلی وهم‌افزایی قرآنی و تقویت مبانی فکری و اعتقادی را می‌توان دستاورد چنین برنامه‌هایی دانست.‌ این جشنواره فاخر یکی از مهم‌ترین رخدادهای فرهنگی است که افتخار میزبانی از خوبان قرآنی برعهده استان گیلان نهاده شده که در این راستا از کلیه همکاران که در جهت برگزاری هرچه بهتر این رویداد خالصانه تلاش کردند، نهایت سپاسگزاری را دارم.

کریمی با بیان این‌که در سال ۱۳۹۴ نیز میزبان بخش خواهران جشنواره کشوری قرآن و عترت در پردیس بنت‌الهدی صدر رشت بودیم، اذعان کرد: بنا به درخواست مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان و موافقت مدیر امور پردیس‌های استان گیلان در بهمن ماه سال گذشته، میزبانی این جشنواره فاخر به استان گیلان سپرده شد.

دبیر ستاد اجرایی سی‌و‌دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در گیلان با بیان اینکه گیلان میزبان ۳۱۱ نفر از دانشجومعلمان سراسر کشور است که در بخش آوایی با یکدیگر رقابت می‌کنند، خاطرنشان کرد: حدود یک‌ماه است که تمهید مقدمات لازم اندیشیده شده است و طی دو هفته اخیر، همه همکاران به‌صورت شبانه‌روزی تلاش کردند تا ان‌شالله جشنواره به نحو احسن برگزار شود.

وی با بیان این‌که دانشجومعلمان پسر در خوابگاه دانشجویی امام علی(ع،) ،دختران در خوابگاه بنت‌الهدی صدر و سرپرستان، میهمانان و عوامل اجرایی در سوییت‌های استانی اسکان داده شده‌اند، تصریح کرد: آماده‌سازی چهار مکان جهت برگزاری مسابقات، سلف، فضای فیزیکی پردیس، هماهنگی با داوران، دریافت آثار بخش مجازی، داوری و جمع‌بندی نتایج بخش‌های شش‌گانه مجازی(ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه) و... از فعالیت‌های صورت‌گرفته در برگزاری این جشنواره است.

کریمی خاطرنشان کرد: آغاز روند پذیرش بخش آوایی از روز یکشنبه هشتم خرداد آغاز شد و جلسه توجیهی با سرپرستان اعزامی دانشجومعلمان سراسر کشور، شامگاه یکشنبه برگزار شده و روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مسابقات به‌صورت حضوری برگزار می‌شوند. ضمنا فوق‌برنامه‌هایی نیز برای اوقات فراغت شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

وی در پایان افزود: در برگزاری این رویداد از همکاری نهادهایی چون سازمان فرهنگی بسیج، صداوسیما، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اورژانس، نیروی انتظامی، دفتر نماینده ولی‌فقیه در گیلان و آموزش و پرورش نیز برخوردار شده‌ایم.

انتهای پیام
captcha