خانواده شهید عملیات بیت‌المقدس تجلیل شد
کد خبر: 4059398
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر

خانواده شهید عملیات بیت‌المقدس تجلیل شد

به‌مناسبت فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، در قالب طرح نهضت دیدار از خانواده معظم پاسدار شهید علی حسین‌زاده، شهید عملیات بیت‌المقدس تجلیل به‌عمل آمد.

از خانواده شهید عملیات بیت‌المقدس تجلیل شد

به گزارش ایکنا از گیلان، به‌مناسبت فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، از خانواده معظم پاسدار شهید علی حسین‌زاده، شهید عملیات بیت‌المقدس، امروز، سوم خرداد‌ماه در قالب طرح نهضت دیدار، از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با همراهی معاونت زنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان با حضور در منزل این شهید والامقام، تجلیل به‌عمل آمد.

پاسدار شهید علی حسین‌زاده در تاریخ دوم تیرماه سال 1337 در روستای سند پایین شهرستان فومن، در خانواده‌ای متدین و مذهبی چشم به جهان گشود. ایشان پس از حضور در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل، در تاریخ دوازدهم اردیبهشت‌ماه سال1361 در منطقه طراح اهواز، در مرحله اول عملیات الی بیت‌المقدس به درجه رفیع شهادت نائل شد.

در این دیدار زهرا حسین‌زاده، خواهر پاسدار شهید علی حسین‌زاده به بیان خاطراتی از برادر شهیدش پرداخت و اظهار کرد: پاسدار شهید حسین‌زاده از اوایل کودکی به نماز و عبادت علاقه فراوانی داشت و اخلاق نیک و حسنه وی موجب علاقه فراوان اهالی روستا به او می‌شد. ایشان در راستای کمک به ضعفا و مستمندان همیشه پیش‌قدم بود، به‌گونه‌ای که تا شرایط دست‌گیری مستمندان فراهم می‌شد، از آن دریغ نمی‌کرد و مایحتاج زندگی را تهیه و بین یتیمان و نیازمندان توزیع می‌کرد.

وی ادامه داد: ایشان پس از تحصیل به عضویت سپاه درآمد و به جبهه اعزام شد. پس از اولین اعزام، به سلامت بازگشت، اما مجدد عزم سفر کرد و از پدر اجازه رفتن به جبهه را گرفت. پانزده روز پس از اعزامش، خبر آوردند که برادرم مجروح شده و در بیمارستان اهواز بستری شده است. با این حال به‌خاطر عشق و ایمانی که داشت و با وجود جراحت‌های بسیار، از بیمارستان راهی جبهه شد و پس از بیست روز، در آنجا به شهادت رسید.

خواهر شهید افزود: برادر شهیدم به‌واسطه عشق و ارادتش به خاندان اباعبدالله الحسین(ع)، چون او با تن بی‌سر به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت در راه خدا رسید. وقتی پیکر پاک و بی‌سر برادرم را برای خاکسپاری آوردند، خانواده ما بسیار بی‌تابی می‌کردند، تا اینکه شهید عبدالکریم ابراهیمی را در عالم خواب دیدم و صحبت‌های ایشان موجب آرامش و تسلی خاطر ما شد و پس از آن بی‌قراری من و خانواده‌ام اندکی تسکین یافت. یکی از سفارشات اصلی شهید به ما این بود که همواره رعایت حجاب را سرمشق رفتار و کردار قرار دهیم و فرزندانمان را به رعایت حجاب به‌ویژه پوشش چادر علاقه‌مند کنیم.

در بخشی از وصیت‌نامه این پاسدار شهید سرفراز آمده است:

«ای مردم مسلمان ایران، بدانید امروز تمام جنایت‌کاران و سردمداران کفر جهانی، علیه این انقلاب برخاسته‌اند و هر روز با حیله‌های مختلف و ظریفی وارد عمل می‌شوند، گاهی به نام آزادی، گاهی به نام اسلام و استقلال و گاهی هم خود را قیم بشر می‌خوانند، تحریم اقتصادی می‌کنند، تبلیغات سوء می‌کنند، حمله نظامی می‌کنند و جنگ داخلی راه می‌اندازند.

عزیزان من! از انقلاب توقع نداشته باشید که نان کم شده، شکر، قند، گوشت و... نداریم. برای پیاده‌نمودن احکام الهی و قطع استثمار، استکبار و استعمار باید تمام مشکلات را تحمل نمود، چون آن‌ها نمی‌خواهند ما استقلال سیاسی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی و... داشته باشیم، لذا توطئه می‌کنند و باید از نیرنگ‌های باطل و فشار شیطان بزرگ و کوچک صبر و استقامت داشته باشید».

گفتنی است عملیات بیت‌المقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد، یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین عملیات‌های نیروهای مسلح ایران بود. مردم گیلان حضور تأثیرگذاری در فتح خرمشهر داشتند و رزمندگان گیلانی توانستند در چهار مرحله، پنج هزار و چهارصد کیلومتر از خاک ایران اسلامی را آزاد کنند.

استان گیلان در عملیات بیت‌المقدس ۲۶۰ شهید تقدیم جمهوری اسلامی کرد. در این عملیات بیش از سه هزار رزمنده از استان گیلان حضور داشتند که بیش از ۷۰ رزمنده به جانبازی نائل آمدند. یکی از شهدای والامقام گیلانیِ این عملیات نیز، پاسدار شهید علی حسین‌زاده است.

از خانواده شهید عملیات بیت‌المقدس تجلیل شد

انتهای پیام
captcha