کد خبر: 4019787
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
مداح اهل‌بیت(ع) مطرح کرد:

صبر و ایستادگی؛ مرام حضرت زینب(س)

ایمان رستمی، ذاکر جوان اهل‌بیت با بیان اینکه مرام حضرت زینب(س) صبر و ایستادگی است، بیان کرد: حضرت زینب(س) به ما نشان دادند که گفتمان در شرایط خاص می‌تواند پیروزتر از شمشیر باشد. ایشان با ایراد خطبه، جریان کربلا را بیمه کردند.

ایمان رستمی مداح اهل بیت

ایمان رستمی، مداح و ذاکر جوان اهل‌بیت به‌مناسبت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، ضمن تبریک این روز به‌ویژه به مدافعان سلامت کشور بیان کرد: حضرت زینب(س) از دوران کودکی شاهد رنج‌ها و سختی‌های بسیاری بودند و یکی از برجسته‌ترین صفات ایشان صبر و بردباری آن بانوی بزرگوار است. ایشان در میان مصائب و بلایا که اوج آن‌ها بعد از حادثه کربلا بود فرمودند «مارأیت الا جمیلا» یعنی چیزی جز زیبایی ندیده‌ام.

این مداح اهل‌بیت به الگوبرداری از منش و مرام این بانوی بزرگ اشاره کرد و عنوان کرد: باتوجه به این ایام که روز پرستار نیز نام‌ گرفته‌ است، می‌توان پرستاران را نمونه‌ای موفق در الگوبرداری از آن عالمه‌بِلا‌معلمه مثال‌ زد که در اوج بیماری کرونا و زمانی‌که هر‌کس به فکر سلامتی خود و خانواده خود بود، با تمام وجود، جان بر کف گرفته و در میدانِ امتحان، سربلند و استوار ایستادگی‌ کردند.

رستمی با بیان اینکه مرام حضرت زینب(س) صبر و در عین‌حال ایستادگی است، خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) به ما نشان دادند که گفتمان در شرایط خاص می‌تواند پیروزتر از شمشیر باشد، ایشان با ایراد خطبه، جریان کربلا را بیمه کردند و به لحاظ سیاسی، اجتماعی و روانی چهره واقعی دشمن را به مردم فریب‌خورده نشان دادند.

وی در پاسخ به این سؤال که مداحی و ذاکر اهل‌بیت بودن چه تاثیراتی بر زندگی شخصی و بُعد معنوی شخصیت شما گذاشته است، بیان کرد: بهتر است اینگونه بگویم که «خیلی حسین(ع) زحمت ما را کشیده است...». حقیر در زندگی تمام موفقیت‌ها و حال خوب خود را مدیون اهل‌بیت عصمت و طهارت هستم. اعتقاد راسخ به اهل‌بیت مسئله‌ای بسیار ضروری است. اگر کسی به همان اندازه که به پدر و مادر خود اطمینان و بر مهربانی و خیرخواهی آنان ایمان دارد، به اهل بیت(ع) نیز معتقد و مؤمن باشد قطعا مسیر زندگی را به‌درستی و با حال خوب طی خواهد‌ کرد. 

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسائل حفظ عزتی است که توسط خاندان کرامت و نبوت به ذاکران و نوکران عنایت می‌شود. باید مراقب بود که این مورد‌ احترام قرار‌ گرفتن به‌ واسطه ذاکر اهل‌بیت بودن، مبادا کبر و غرور به‌ همراه بیاورد که اگر خدای‌ ناکرده چنین شود منجر به فروپاشی و گمراهی خواهد‌ شد. در واقع اگر طالب دنیا و آخرت هستیم باید در کنار توکل به خدای متعال، به درگاه اهل‌بیت عصمت و طهارت نیز متوسل باشیم.

این کارشناس حقوق به لزوم الگوبرداری از اهل‌بیت(ع) به‌ویژه برای نسل جوان اشاره کرد و یادآور شد: یکی از وظایف مهمی که بر عهده نهادهای فرهنگی و فعالین حوزه فرهنگی، اجتماعی و مداحی است، معرفی درست اهل بیت(ع) به نسل‌های جدید و عموم مردم جامعه است. اگر کسی شأن و منزلت واقعی خود را بشناسد به‌هیچ‌وجه گناه که هیچ حتی فکر گناه را به ذهن خود راه نمی‌دهد. همانگونه که حسین بن علی(ع) و سایر امامان معصوم اینگونه بودند.

این مداح اهل بیت در پایان گفت: مردم و به‌خصوص جوانان باید بدانند که امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) برای همه‌ی آنان هستند و نه فقط برای عده‌ای که ظاهر خاص یا مذهبی دارند. امام حسین(ع) با لطف بیکران خود همه را می‌پذیرد. در حادثه کربلا ماجرای حربن‌یزید‌ریاحی را بخوانید و ببیند که مولای ما به او چگونه پناه داد و نگذاشت لحظه‌ای شرمسار شود. خوان کرم اهل بیت(ع) گستره‌ای به وسعت تمام عالم دارد.

انتهای پیام
captcha