حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا مطهری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به تأسیس ۱۰ خانه قرآن شهری در شهرستان آستانه اشرفیه گفت: هدف از تشکیل خانه های قرآن شهری، فراگیری مفاهیم قرآنی، آموزش روخوانی و روانخوانی و حفظ قرآن، آشنایی با احادیث، حفظ احادیث، آشنایی با زندگی ائمه(ع) و داستانهای قرآنی برای مقاطع سنی مختلف است که به همت مربیان بومی این شهرستان برگزار میشود.
وی افزود: احیای این مجموعههای معنوی و قرآنی با شرایط و اقتضائات نوین در عصر حاضر که فرزندان این مرز و بوم در معرض آسیبهای مختلف فکری و اجتماعی قرار گرفتهاند، ضرورتی جدی است.
این کارشناس دینی با بیان اینکه قرآن چراغ راه و اسباب خیر برای رجوع به فرهنگ قرآنی جامعه است، تصریح کرد: قرآن کریم برترین بازدارنده و سد در مقابل آلودگی و ناهنجاریهای جامعه ما است؛ لذا نشر و ترویج و آموزش این کتاب الهی و خدمت به آییننامه اسلامی که به رسول مکرم اسلام(ص) وحی شده و در طول تاریخ بدون تحریف مانده بیمه شدن جامعه به واسطه فرهنگ اصیل اسلامی بوده و رسالت فرهنگی ما است.
رئیس تبلیغات اسلامی آستانه اشرفیه بر ضرورت برنامهریزی مناسب و گسترش ترویج دینی در بین فعالان قرآنی در سطح جامعه تاکید کرد و افزود: خانههای قرآنی در آموزشهای معنوی و ترویج فرهنگ اسلامی مفید و موثر است.
حجتالاسلام مطهری ادامه داد: خانههای قرآن شهری از مصادیق تشکلهای قرآنی مردمی است که در مسیر اشاعه و نشر فرهنگ و اخلاق قرآنی مؤثر بوده است.
این مسئول فرهنگی در ادامه گفت: از دیگر اهداف تأسیس خانههای قرآن شهری شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای قرآنی، سوق دادن استعدادهای نوجوانان و جوانان به سمت ارزشهای قرآنی و دینی و همچنین یافتن راه مناسب برای کاربرد آموزههای قرآنی در راه و روش زندگی روزمره است.
وی با بیان اینکه مهمترین برنامههای خانههای قرآن شهری آشنایی هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان با قرآن و ترویج اخلاق و فرهنگ قرآنی در جامعه است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۰ مرکز قرآن شهری ویژه آقایان و بانوان در این بخش مشغول به فعالیت هستند.