کد خبر: 1465334
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

سنت «تلاوت» بزرگ‌ترین سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس تبلیغات اسلامی رضوانشهر گفت: سنت «تلاوت» قرآن که بسیار توصیه‌ و سفارش شده است، بزرگ‌ترین سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی و آکنده شدن فضای اجتماعی به معارف این فرهنگ دارا است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نادر یوسفی مطلق، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رضوانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه قرآن راه سعادت و خوشبختی را به انسان نشان می‌دهد، اظهار کرد: قرآن برنامه زندگی انسان‌هاست و پیامبر اکرم(ص) دو امانت گرانبها به نام‌های قرآن و عترت را به یادگار گذاشته که اگر به آن تمسک جوییم هرگز آسیب نخواهیم دید.

وی با بیان اینکه اگر دستورات قرآن در جامعه پیاده شود دیگر شاهد ظلم و بی‌عدالتی در جامعه نخواهیم بود، افزود: تمام دستورات زندگی برای بشر در قرآن وجود دارد و در حقیقت مهم‌ترین و مطمئن‌ترین راه تقرب به حضرت احدیت انس با قرآن است؛ در هر جامعه‌ای که قرآن به عنوان دستور زندگی و مقررات بین مردم قرار نگیرد در آنجا قرآن به معنای واقعی مهجور است.

این کارشناس دینی ادامه داد: البته قرائت قرآن در میان مردم نعمت بزرگی است ولی این کافی نیست و بلکه باید فرهنگ قرآن کریم در جامعه حاکم شود که با جرأت می‌توان ادعا کرد که در هیچ جای دنیا احکام قرآن مانند ایران اسلامی اعتبار و ضمانت اجرایی ندارد.

قرآنی شدن ملت‌ها در معرفت عملی به قرآن است
رئیس تبلیغات اسلامی رضوانشهر تاکید کرد: پیروزی انقلاب اسلامی، قرآن را به ما بازگرداند و راه قرآن را به روی ما باز کرد و ما باید عقب‌ماندگی‌های خود را در فراگیری جامع این کتاب الهی جبران کنیم.

وی یکی از کارهای دشمن را تهاجم فرهنگی و توطئه خباثت‌آمیز علیه وجود مقدس پیامبر اسلام(ص) دانست و تصریح کرد: نمونه‌های آن را در چند سال اخیر شاهد بودیم؛ لذا برای خنثی‌سازی این دسیسه‌ها، اهتمام بیش از پیش به امر قرآن ضرورت دارد.

حجت‌الاسلام یوسفی مطلق با بیان این مطلب که قرآنی ‌شدن به این است که ملت‌ها به قرآن عمل کرده و معرفت قرآنی را به طور کامل کسب کنند، متذکر شد: هدف از برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های قرآنی این است که همه ما با قرآن آشنا بشویم، زیرا اگر جامعه با معارف قرآنی آشنا باشد، بسیاری از کارها برای او آسان خواهد شد.

کتاب انقلاب ما قرآن کریم است
وی بیان کرد: جوانان و نوجوانان برای سعادت دنیا و آخرت خود باید به قرآن پناه ببرند و از معارف بی‌بدیل قرآن کریم بهره‌مند شوند؛ سعادت و شقاوت دنیا و آخرت همه انسان‌ها به میزان بهره‌مندی آنان از آموزه‌های قرآن بستگی دارد.

این مسئول فرهنگی با تاکید بر اینکه افتخار ما در مقابل همه‌ مکاتب و نظام‌های بشری این است که کتاب انقلاب ما قرآن کریم است، خاطرنشان کرد: قرآن از وحی حکیم خبیر منشأ گرفته و در اختیار عامی و عالم، بزرگ و کوچک بوده و قابل فهم و استفاده همگان است.

حجت‌الاسلام یوسفی مطلق با اشاره به اینکه تا وقتی عموم مردم با ظاهر قرآن آشنا نشوند، تحقق بخشیدن به نظام قرآنی در متن جامعه آسان و ممکن نخواهد بود، اضافه کرد: سنت «تلاوت» قرآن که بسیار توصیه‌ و سفارش شده است، بزرگ‌ترین سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی و آکنده شدن فضای اجتماعی به معارف این فرهنگ دارا است.

captcha