حجتالاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: فعالیتهای لازم برای گسترش فرهنگ دینی به ویژه فرهنگ قرآنی باید به صورت جدی گسترش یابد.
وی با بیان اینکه استان گیلان دارای ظرفیت خوبی از نظر استعدادهای قرآنی است، افزود: گیلان مهد پیکسوتان موفق قرآنی است که به عنوان استاد، صاحب سبک و داور در مسابقات کشوری و بینالمللی مطرح هستند.
این کارشناس دینی با اشاره به فعال بودن مساجد در زمینه برگزاری جلسات قرآنی، تصریح کرد: فعالیتهای قرآنی در مراکز مختلف اعم از ستاد عالی مسابقات قرآنی، شورای عالی قرآن، دارالقرآن و غیره به صورت مجزا پیگیری میشوند، در حالی که جامعه هدف تمامی اینها گروه مشخصی است؛ لذا یکپارچهسازی و تشکیل کمیتهای متشکل از فعالان عرصه قرآنی شاغل در دستگاههای اجرایی و افراد صاحبنظر که متعلق به دستگاه خاصی نیستند، میتواند گامی موثر در جهت گسترش معارف قرآنی باشد.
درک آموزههای قرآنی لازمه تحقق سبک زندگی اسلامی است
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه جلسات قرآنی که به صورت هفتگی توسط اساتید قرآن برگزار میشود باید شناسایی شوند، ادامه داد: باید جشنوارهها و همایشهای درخور شأن استان و ظرفیت غنی فعالان عرصه قرآنی برگزار کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه خادمان و حاملان قرآن در قیامت اجر و اعتبار دارند، متذکر شد: باید فعالیت کارشناسانه در زمینه گسترش معارف قرآنی صورت گیرد؛ با برگزاری کارگاههای تخصصی به آموزش تفسیر و تدبیر در قرآن بپردازیم تا فهم ناشی از قرآن و درک آموزههای قرآنی که لازمه تحقق سبک زندگی اسلامی است، محقق گردد.
حجتالاسلام یاری در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه خلأ ناشی از عدم وجود شیوه درست در تفسیر و مفاهیم قرآنی احساس میشود، خاطرنشان کرد: باید از افراد صاحبنظر کشوری که در گیلان کم نیست با رویکرد مشخص و برنامهریزی شده استفاده تا آموزههای اسلامی را با مفاهیم سهل و مشخص به جامعه تزریق کنیم.