حمید کوهپیما، مسئول دارالقرآن الکریم ادارهکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به آغاز اجرای طرح تأسیس خانه های قرآن شهری در استان گیلان، گفت: با همت اتحادیه مؤسسات قرآنی استان و پس از فراخوان اولیه صورت گرفته، تاکنون برای ۳۰ خانه قرآن شهری در گیلان مجوز فعالیت صادر شده است.
وی افزود: خانههای قرآن شهری در شهرهای رودبار، رودسر، رشت، ماسال، لنگرود، لاهیجان، بندر انزلی، تالش، آستارا، رضوانشهر، آستانه اشرفیه و املش تاسیس شده است.
کوهپیما با بیان اینکه خانههای قرآن شهری تشکلی است مردمی و غیر دولتی که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی تأسیس شده، تصریح کرد: این تشکل قرآنی غیر سیاسی، غیر تجاری و غیر انتفاعی و دارای ماهیت حقوقی مستقل بوده و مطابق دستورالعمل و ضوابط سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شده و کانونی برای توسعه و ترویج فرهنگ و آموزههای قرآنی در شهرها و محلات به شمار میرود.
این فعال قرآنی تأکید کرد: ارتقای سطح دانش و بینش قرآنی افراد جامعه، تلاش برای ریشهکنی بیسوادی قرآنی، گسترش آموزههای قرآنی بین خانوادهها و کاربردی کردن آموزههای قرآن در زندگی مردم از اهداف مهم و اصولی تأسیس خانههای قرآن شهری است.
فعالیت 120 خانه قرآن روستایی در گیلان
مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه از فعالیت ۱۲۰ خانه قرآن روستایی در استان گیلان خبر داد و عنوان کرد: در راستای اجرای سیاستهای مصوب سازمان دارالقرآن الکریم مبنی بر ایجاد و گسترش پایگاههای قرآنی در سراسر کشور، همچنین تاکید بر لزوم مشارکت همهجانبه عموم مردم در برگزاری هرچه بهتر مجموعه طرحها و برنامههای قرآنی، با همت دارالقرآن ادارهکل تبلیغات اسلامی گیلان، تاکنون ۱۲۰ خانه قرآن روستایی راهاندازی و مشغول فعالیت هستند.
کوهپیما با بیان اینکه این خانههای قرآنی در نقاط مختلف استان تاسیس و مشغول ارائه فعالیتهای آموزش قرآن کریم در حوزه روستایی هستند، یادآور شد: مجوز تاسیس خانه قرآن روستایی از سوی ادارات تبلیغات اسلامی استان صادر و با پشتیبانی مالی ادارهکل امور روستایی استانداری و بخشداری شهرستانهای تابعه استان، کانونی برای توسعه و ترویج فرهنگ و آموزههای قرآنی در روستا میباشد.