کد خبر: 1383983
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹
اشکذری تأکید کرد:

طرح ورزش در سایه قرآن و عترت؛ راهکار تحقق تربیت قرآنی فرزندان

گروه فعالیت های قرآنی: دبیر مرکز توسعه فرهنگ قرآن و نهج البلاغه کشور گفت: طرح ورزش در سایه قرآن و عترت یکی از راهکارهای تحقق تربیت قرآنی فرزندان به عنوان یکی از مطالبات رهبری است.

محمدرضا اشکذری، دبیر مرکز توسعه فرهنگ قرآن و نهج البلاغه کشور در حاشیه مراسم افتتاح مرکز توسعه قرآنی گیلان که روز گذشته، 16 اسفند در رشت برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: منت پذیر نعمات بزرگ الهی در راستای گسترش فرهنگ قرآن و نهج البلاغه در کشور هستیم.

وی با بیان اینکه مرکز گسترش فرهنگ نهج البلاغه در ورزش کشور در دو بعد فعالیت می کند، افزود: احیاء برگزاری محافل نهج البلاغه در مساجد کشور یکی از ابعاد مهم فعالیت‌های این مرکز است که ما در این راستا شامگاه گذشته در مسجد خواهر امام(س) رشت با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاحیه برگزاری محافل انس با نهج‌البلاغه در مساجد را داشتیم.

دبیر مرکز توسعه فرهنگ قرآن و نهج البلاغه کشور طرح ورزش در سایه قرآن و عترت را بعد مهم دیگر این مرکز عنوان کرد و ادامه داد: بیش از دو هزار زورخانه در سطح کشور داریم که طرح ورزش در سایه قرآن و عترت یکی از بزرگترین کارهای فرهنگی در زمینه ورزش است.

لزوم استفاده از پتانسیل معنوی زورخانه ها

اشکذری با بیان اینکه طرح ورزش در سایه قرآن و عترت را از زورخانه آغاز کردیم، اضافه کرد: زورخانه ها همواره با نام مبارک امیرالمومنین علی(ع) عجین بوده؛ لذا استفاده از پتانسیل معنوی موجود در زورخانه ها موجب می شود تا سریعتر به اهداف عالیه فرهنگی دست یابیم.

وی با بیان اینکه طرح ورزش در سایه قرآن و عترت برای تمامی رشته های ورزشی است، گفت: این طرح تنها مختص زورخانه ها نیست و ما اخیرا در ورزش‌های رزمی نیز کار را آغاز کرده ایم و هفته ای یکبار رزمی کاران به تلاوت آیات قرآن در میدان مسابقات رزمی می پردازند.

دبیر مرکز توسعه فرهنگ قرآن و نهج البلاغه کشور با بیان اینکه متاسفانه ما از بعد فرهنگی در ورزش عقب هستیم، عنوان کرد: اگر اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی در ابعاد ورزشی افزایش یابد شاهد درگیری ‌ای لفظی و فیزیکی در این میادین نخواهیم بود.

ایجاد حرکت مذهبی از طریق قرآن و نهج البلاغه راه نجات ورزش 

اشکذری تنها راه نجات ورزش را در ایجاد حرکت مذهبی و دینی از طریق قرآن و نهج البلاغه دانست و یادآور شد: ما قصد برگزاری محافل انس با قرآن به کیفیت مساجد و منازل را در بعد اجرایی این طرح نداریم بلکه تلاوت حتی یک آیه از قرآن توسط ورزشکاران و تفهیم بصیرت قرآن و نهج البلاغه توسط اساتید و سخنرانان اثرگذاری خود را خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه طرح ورزش در سایه قرآن و عترت جوانان را با منعیات مورد توجه امیرالمومنین(ع) آشنا می سازد، یادآور شد: در اینصورت ورزشکاران ایشان را الگوی خود قرار می دهند و با پرورش صفات مثبت در خود از دروغ، غیبت، حسادت و دیگر صفات شیطانی می پرهیزند و ما شاهد ورزشکارانی سالم، مذهبی و با اخلاق خواهیم بود که خود الگویی برای جوانان هستند.

دبیر مرکز توسعه فرهنگ قرآن و نهج البلاغه کشور با بیان اینکه طرح ورزش در سایه قرآن و عترت یکی از راهکارهای تحقق تربیت قرآنی فرزندان به عنوان مطالبات مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: انس جوانان و نوجوانان با قرآن و نهج البلاغه موجب آشنایی نسل جوان با مفاهیم ارزشمند این دو منبع خیر و نیکی می‌شود.

captcha