کد خبر: 4285259
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

تمرکز مراکز نیکوکاری بر نیازهای اساسی خانواده‌ها

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: در حال حاضر مراکز نیکوکاری به سمت و سویی سوق پیدا کردند که نیازهای اساسی خانواده‌ها را از جمله تأمین مسکن، جهیزیه، تأمین هزینه‌های درمان بیماران، ورود به مسئله اشتغال و آموزش را که بسیار مهم است مد نظر قرار دادند.

حمزه‌علی کوهساری مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور

به گزارش ایکنا از گیلان، حمزه‌علی کوهساری، مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور امروز، هفتم خردادماه در همایش تجلیل از مراکز نیکوکاری استان گیلان که در بندرانزلی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه و مجموعه کمیته امداد قدردان زحمات یکایک شما عزیزان هستند.

وی با بیان اینکه یک دهه از فعالیت مراکز نیکوکاری پشت سر گذاشتیم، افزود: امروز بالغ بر هشت‌هزار مرکز نیکوکاری فعال در کشور در حال ارائه خدمت به نیازمندان هستند و سال گذشته بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان توسط عوامل مراکز نیکوکاری به نیازمندان در محلات به صورت مستقیم خدمت ارائه شد.

کوهساری با بیان اینکه شاید زمانی مراکز نیکوکاری را شروع کردیم نگاه ما به بسته‌های حمایتی و معیشتی بر رفع فقر مطلق در محلات بود، تصریح کرد: با هوشیاری و درایت شما عزیزان در حال حاضر مراکز نیکوکاری به سمت و سویی سوق پیدا کردند که نیازهای اساسی خانواده‌ها را از جمله تامین مسکن، جهیزیه، تامین هزینه‌های درمان بیماران، ورود به مسئله اشتغال و آموزش را که بسیار مهم است مد نظر قرار دادند.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: امروز با حضور شما عزیزان منسجم‌ترین گروه‌های مردم را در کمیته امداد حضرت امام(ره) داریم و افتخارمان این است که کار شما بدون واسطه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست نیازمندان می‌رسد و دغدغه نیازمندان دغدغه ما شده است و امیدواریم روز به روز با هم‌افزایی در کنار هم خدمات اثربخش‌تری را به خانواده‌های نیازمندان در محلات داشته باشیم.

کوهساری تصریح کرد: توانمندسازی خانوارهای تحت پوشش یکی از موضوعات بسیار حائز اهمیت است و باید خانواده‌های ما بتوانند با درآمد خودشان عزتمندانه زندگی کنند و با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری شاهد خروج عزیزان از چرخه حمایتی باشیم.

وی با تاکید بر اینکه علم و دانش سرآغاز توانمندسازی است، افزود: نباید اجازه دهیم در محدوده فعالیت‌مان دانش‌آموزی به خاطر عدم وسع مالی ترک تحصیل داشته باشد.

کوهساری تصریح کرد: اگر می‌خواهیم به این خانواده‌ها و جامعه خدمت کنیم باید سطح علم و دانش را افزایش دهیم و اگر در این خانواده‌ها مانع ترک تحصیل شویم و شرایط تحصیل و مهارت آموزی را برای خانواده‌ها فراهم کنیم زمینه‌ساز هرگونه توانمندسازی است.

سیدمجتبی جلالی‌پور، مدیرکل کمیته امداد استان گیلان در این مراسم اظهار کرد: همه یک تن واحده در حوزه امداد و احسان هستیم و نهاد مقدس امداد به نام و به دست مبارک امام خمینی(ره) ایجاد شده و تاثیرگذاری خدمت ارزشمند مراکز نیکوکاری در جامعه مشخص است.

وی افزود: گیلان و بندرانزلی در اولین دارالایتام‌ و اولین خانه سالمندان در سطح کشور جزو اولین‌ها است و نام آرسن میناسیان، کاظم مژدهی و حسین استقامت را بارها شنیدیم و اینها همه برکات موثر خیر و احسان است.

جلالی‌پور با بیان اینکه سال ۱۳۹۲ مراکز نیکوکاری در سطح کشور تاسیس شد و استان گیلان با ۱۴ مرکز کار خود را آغاز کرد، تصریح کرد: امروز بیش از ۱۷۷ مرکز نیکوکاری موثر در استان گیلان فعالیت دارند. این مراکز خارج از نگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به صورت مسجدمحور و محله‌مبنا با نگاه توسعه مشارکت‌های مردمی فعالیت دارند.

جلالی‌پور با اشاره به اینکه امروز شاهد رشد نیکوکاری نظام یافته هستیم که منشا و مبدا آن به مراکز نیکوکاری باز می‌گردد، گفت: تسریع در شناسایی و ارائه خدمت در مراکز نیکوکاری ملموس است و در واقع متولی ترویج فرهنگ انفاق و نوع‌دوستی هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ خدمت موثر توسط مجموعه حضرت امام امداد کشور به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود، افزود: امسال ۴۲۰ درصد افزایش سطح پرداخت مستمری و معیشت برای خانوارها را داریم.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان گفت: در حوزه سالمندان در حدود ۱۰۹ هزار سالمند در استان گیلان تحت پوشش کمیته امداد هستند.

وی با گرامیداشت سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین و فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: سال گذشته ۱۷۷۹ جهیزیه شامل ۵ قلم کالای اساسی بالغ بر ۶۳ میلیارد تومان به نوعروسان اهدا شد ضمن اینکه ۳۸۹۰ کالای ضروری مورد نیاز خانوار از جمله پنکه، کولر، یخچال و ماشین لباسشویی تقدیم خانوارها شد.

جلالی‌پور با بیان اینکه ۴۹ هزار خدمت درمانی و بهداشتی به خانواده‌ها داشتیم، افزود: در قالب فعالیت گروه‌های جهادی در بینایی‌سنجی بیش از ۴ هزار فرم عینک توزیع شد و در حوزه جهادی دندانپزشکی نیز خدمات ارزشمندی به خانواده‌ها ارائه شد.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان با اشاره به اینکه در حوزه صندوق امداد ولایت و بانک‌های عامل بیش از ۱۱۱ میلیارد تومان در قالب کارگشایی تقدیم خانواده‌ها شد، تاکید کرد: در حوزه بیمه تامین اجتماعی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان سال گذشته برای خانواده‌ها پرداخت شد که منجر به بازنشستگی ۱۰ ساله شود.

جلالی‌پور تصریح کرد: بیش از ۱۸ هزار دانش‌آموز، ۱۳۰۰ دانشجو و بیش از ۶۵۰ نخبه قرآنی، فرهنگی و ورزشی از خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خدمت می‌گیرند.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان در پایان با بیان اینکه هرجا مردم ورود کردند خدمت ارزشمند و بی‌منت ارائه دادند، تصریح کرد: حدود ۱۱۸ هزار نفر خانواده‌های برون‌سپاری خدمت به مرکز نیکوکاری انجام شده و ۱۱۰ میلیارد تومان در قالب مساعدت مردمی در قالب بسته‌های معیشتی و اطعام تقدیم خانواده‌ها کردند.

انتهای پیام
captcha