به گزارش ایکنا از گیلان، سید اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت امروز، 4 خردادماه در نخستین جلسه ستاد اربعین شهرستان رشت که با حضور مجید دوهندو، رئیس ستاد عتبات عالیات استان گیلان، مدیران مواکب و اعضای ستاد برگزار شد، با بیان اینکه راهپیمایی اربعین حسینی یک حرکت صرفاً اجرایی نیست، اظهار کرد: این مسیر یک جریان عمیق اعتقادی بوده که شکل گرفته است و همه دنیا هم اگر جمع شوند نمیتوانند جلوی آن را بگیرند، اگر هیچکدام از ما نباشیم هم، این حرکت اتفاق میافتد.
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم بدون هیچ دغدغهای راهی این سفر میشوند، گفت: نه نگران گرما هستند، نه اقامت، نه غذا و نه خطرات مسیر. فقط یک هدف دارند و آن رسیدن به روز موعود برای عرض ادب به ساحت حضرت اباعبدالله(ع) است.
رئیس ستاد اربعین شهرستان رشت با اشاره به ابعاد جهانی راهپیمایی اربعین تصریح کرد: این حرکت هم عبادی و هم سیاسی است. بزرگترین تجمع موحدان جهان است. حتی غیرمسلمانان هم در این مراسم شرکت میکنند. از جای جای این کره خاکی افرادی آمدهاند، چون امام حسین(ع) برای همه آزادگان دنیا الگو است. دشمنان این مراسم را رصد میکنند. آنها میخواهند به هر قیمتی این اتفاق را تضعیف کنند. حتی یک ترقه در مسیر اگر صدا بدهد، ممکن است به پای نظام نوشته شود. پس امنیت، برای ما بسیار مهم است.
میرغضنفری با تأکید بر اینکه مراسم اربعین دولتی نیست اما دولت همراه مردم است، افزود: دولت و ملت جدا از هم نیستند. همه ادارات و دستگاهها با افتخار باید پای کار باشند، هیچ نگرانی بابت هزینهکرد وجود ندارد. بهترین هزینهها، همانهایی است که در راه امام حسین(ع) خرج میشود.
وی با اشاره به موضوع غدیر و نسبت آن با عاشورا بیان کرد: در غدیر عهد شد، اما بسیاری به آن عهد وفادار نماندند. در شب عاشورا اما امام حسین(ع) بیعت را از یاران برداشت و چراغ را خاموش کرد، اما آنها ماندند و تا پای جان وفاداری خود را نشان دادند.
فرماندار رشت تأکید کرد: کارها مشخص است و ما فقط باید هماهنگی بینبخشی و سلسلهمراتبی را انجام دهیم؛ از فرمانداری تا بخشداریها و دهیاریها همه باید در این مسیر مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت بهداشت در این مراسم به دلیل برگزاری آن در فصل گرم گفت: نظارت بر تغذیه زائران، کنترل بیماریهای احتمالی و همراهی مجموعه بهداشت و درمان بسیار حیاتی است.
میرغضنفری تصریح کرد: خدمات سفر از ماشین و سوخت تا اقلام مصرفی باید با همکاری همه دستگاهها و اصناف تأمین شود. اصناف همیشه پیشقدم هستند و در بحرانها مثل سیل و زلزله یا کمک به غزه و سیستان و بلوچستان، همکاری کردهاند.
وی با اشاره به لزوم حضور مؤثر هلال احمر، جهاد کشاورزی و دیگر نهادها، گفت: حضور این دستگاهها در حوزه درمانی و پشتیبانی باید محسوس و مؤثر باشد. همچنین شهرکهای صنعتی باید وضعیت و سهم مشارکت خود را مشخص کنند.
انتهای پیام