به گزارش ایکنا از گیلان، حجتالاسلام حسن ملائکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرانزلی امروز، ۲۱ اسفندماه در سخنرانی مسجد ولیعصر(عج) این شهرستان ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت خدیجه کبری(س) اظهار کرد: این بانوی بزرگوار قبل از رسالت نبی مکرم اسلام نیز موحد و به دین ابراهیمی واقف بود.
وی با تأکید بر اینکه حضرت خدیجه(س) در عمر پربرکت خود سابقه کفر و شرک نداشت و از ابتدا موحد بود، افزود: وی از علمای یهود و نصارا نیز سخنانی در رابطه با رسول خدا شنیده بود و از همه مهمتر در سفر بازرگانی حضرت محمد(ص) را دقیق و به درستی شناخت.
ملائکی با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام قبل از بعثت با نام محمد امین شناخته میشد، تصریح کرد: همین باعث شد حضرت خدیجه(س) ایشان را به عنوان مسئول بازرگانی کاروان تجاری خود انتخاب کرده و از طریق خادم خود به نام مِیسَره رسول خدا را زیر نظر داشت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی با بیان اینکه در آن زمان نیز عرف بر این بود مردان پیشنهاد ازدواج دهند، گفت: وقتی حضرت خدیجه(س) دید رسول خدا دُرّ گرانبهایی است از طریق واسطه به آن حضرت پیشنهاد ازدواج داد و این وصلت در کمال صحت و با رعایت قوانین دینی و شرعی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه اولین کار بزرگی که حضرت خدیجه(س) بعد از رسالت نبی مکرم اسلام انجام داد وقف اموال عظیم خود در مسیر پیروزی دین الهی بود، افزود: همه ما میدانیم انفاق کردن چقدر سخت است زیرا شیطان با انفاق مبارزه میکند و با نفوذ در وجود فرد او را از هزینهکرد اموال خود در راه خیر منصرف میکند ولی شیطان نتوانست در مقابل اعتقاد راسخ این بانوی بزرگوار خلل ایجاد کند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی با تاکید بر اینکه امروز الگوی ما باید این رفتار بانوی گرامی باشد که از انفاق در راه خدا هراس نداشت، افزود: در واقع انفاق در راه خدا و مکتب اهل بیت نه تنها هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری در مسیر سعادت است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در ادامه با تأکید بر اینکه حضرت خدیجه(س) اولین زنی است که به پیامبر عظیم الشأن اسلام ایمان آورده و مسلمان شد، گفت: این بانوی بزرگوار نخستین امالمؤمنین است، در قرآن مجید به عنوان همسر پیامبر مورد توجه قرار گرفت و در آیه هشتم از سوره مبارکه ضحی «وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى؛ و تو را تنگدست يافت و بى نياز گردانيد» به اوصاف حضرت خدیجه(س) اشاره شده است.
ملائکی با اشاره به اینکه حضرت خدیجه(س) برای اسلام هم هزینه مالی داد و ثروت خود را بخشید و هم سیلی خورد، تأکید کرد: در شعب ابیطالب وقتی رسول خدا و همراهانش محاصره شدند و چند روز به آنها غذا نرسید این بانوی بزرگوار از شدت گرسنگی مریض شد و به خاطر همان مریضی، سپس رحلت کرد لذا رحلت ایشان هم به نحوی شهادتگونه است.
انتهای پیام