علیرضا حقیقی، دبیر برگزاری هشتمین یادواره مردمی شهید ابراهیم هادی در گفتوگو با ایکنا از گیلان، از برگزاری هشتمین یادواره مردمی شهید ابراهیم هادی در رشت خبر داد و اظهار کرد: این برنامه ساعت ۱۹ فردا، نهم اسفندماه در تالار مرکزی رشت واقع در بوستان ملت برگزار میشود.
وی با بیان اینکه طی هفت سال گذشته یادواره شهید ابراهیم هادی را به صورت تخصصی برگزار کردیم، افزود: امسال و برای اولین بار در کنار این یادواره، یادبود ۶ شهید استان گیلان نیز اجرا میشود.
حقیقی با اشاره به برنامههایی که برای این یادواره در نظر گرفته شده، گفت: سخنران این مراسم مظفر نامدار، دکترای علوم سیاسی و مطالعات فرهنگی و همچنین مسعود عارفی، مداح هشتمین یادواره شهید ابراهیم هادی خواهند بود.
دبیر هشتمین یادواره مردمی شهید ابراهیم هادی در رشت تصریح کرد: در این یادواره اجرای تئاتر و همچنین ورزش زورخانهای پیشبینی شده است. در موازات اجرای این برنامه یک سالن بزرگ برای حضور کودکان در نظر گرفتیم که در آن علاوه بر طراحی، غرفههای کودک و کتابفروشی نیز لحاظ شده است.
حقیقی در خصوص بازخورد و میزان استقبال از این یادواره تأکید کرد: متناسب با محتوایی که برای برنامه سالهای قبل در نظر گرفته بودیم یادواره پویش شهید ابراهیم هادی در سطح استان شناخته شده و از هر قشری مخاطبین این برنامه بودند و پیشبینی میشود امسال نیز با حضور پرشور عموم مردم مواجه شود.
وی با بیان اینکه بر این باور هستیم در وهله اول باید کاری کنیم مردم مرام و مسلک شهدا را بشناسند، گفت: طی آشنایی از مسیر شهدا نسبت به تفکرات ارزشمند آنها، جریانی در زندگی عموم مردم به ارمغان بیاورد و مردم با برخی از ارزشهایی که کمرنگ و یا فراموش شده آشتی کنند.
حقیقی تصریح کرد: هدف ما این است که مردم نسبت به تفکرات ارزشمند و مسیر متعالی شهدا آشنا شوند و اینکه بدانیم چقدر جامعه ما امروز نیاز به حفظ و استمرار این ارزشها دارد.
یادآوری میشود، شهید ابراهیم هادی اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ حوالی میدان خراسان در تهران دیده به جهان گشود و در ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی بعد از پنج روز مقاومت و نبرد قهرمانانه به همراه بچههای گردان کمیل و حَنظَله در کانالهای فکه به درجه رفیع شهادت نائل شد، وی کشتیگیر و پهلوانی با اخلاص و باتقوا بود و در مسابقات ورزشی، پوریای ولی زمان خود محسوب میشد که در صحنه جنگ تحمیلی نیز پهلوانانه و قهرمانانه جنگید و مقاومت کرد.
ابراهیم هادی فرمانده گروه چریکی شهید اندرزگو در جنگ تحمیلی بود و خاطراتش در کتابی با عنوان «سلام بر ابراهیم۱» چاپ شده است. پیکر شهید ابراهیم هادی در تفحصهای وسیعی که سالها پس از پایان جنگ تحمیلی انجام شد، پیدا نشد، لذا در قطعه ۲۶ بهشت زهرا، سنگ یادبود نمادینی برای شهید ابراهیم هادی بر روی مزار یکی از شهدای گمنام نصب شده و بالای سنگ مزار عبارت «شهید گمنام» نقش بسته است.