به گزارش ایکنا از گیلان، نخستین جلسه کمیته قرآن ستاد مردمی بزرگداشت فجر انقلاب اسلامی استان امروز، سوم بهمنماه با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی، فعالان قرآنی، نمایندگانی از کانون مساجد استان، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، صداوسیما، معاون فرهنگی آموزش و پرورش استان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت گیلان، تبلیغات عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان، تعلیم و تربیت سپاه قدس در سالن اجتماعات ادارهکل تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حجتالاسلام محمد پورشعبانعلی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان در این جلسه اظهار کرد: دهه مبارک فجر فرصت مناسبی است تا با همافزایی دستگاهها ضمن تبیین دستاوردهای نظام، محافل قرآنی و جلسات تدبری را پر رونقتر برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه در شرایطی که دشمنان درصدد هستند با انواع هجمهها امید را از جامعه بگیرند و نظام را ناکارآمد جلوه دهند، تبیین دستاوردهای انقلاب باعث امیدآفرینی در جامعه میشود، افزود: جامعه قرآنی در عرصه تبیین دستاوردهای انقلاب نقش مهمی دارد زیرا بنابر فرمایش مقام معظم رهبری پیشران حرکت ما قرآن است که در عرصه سیاست، اقتصاد و فرهنگ نقشآفرین است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به برگزاری بیش از یکهزار محفل قرآنی در دهه فجر سال گذشته در نقاط مختلف استان، گفت: سازمانها و ادارات عضو کمیته قرآنی دهه فجر استان برنامههای فرهنگی و قرآنی که در ایام دهه فجر دارند را تا قبل از آغاز دهه فجر به صورت مکتوب ارسال کنند.
پورشعبانعلی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نهضت تدبر در قرآن باید در دستورکار قرار گیرد، بیان کرد: دوری و فقر حضور قرآن در زندگی مردم باعث آسیبپذیری میشود بنابراین ترویج فرهنگ قرآنی همراه با بیان ساده تدبری که از تأکیدات رهبر معظم انقلاب است، باید در اجرای برنامههای دهه فجر مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: ویژهبرنامه قرآنی استان در دهه فجر در حرم مطهر فاطمه اخری(س) از جنس تلاوت و تدبر برگزار میشود، بهرهمندی از ظرفیت جوانان و نوجوانان در ایام دهه فجر بسیار مهم و اثرگذار است، همچنین راهاندازی کاروان قرآنی ویژه روستاها هم از پیشنهادات خوبی است که میتوان با بهرهمندی از ظرفیت دستگاههای عضو کمیته قرآنی مقدمات اجرای آن را فراهم کرد.
یادآوری میشود، راهاندازی کاروان قرآنی و اعزام به روستاها، تهیه کلیپ قرآنی و پخش در مساجد، طرح مسابقه قرآنی در رادیو و تلویزیون، برگزاری کرسیهای تدبر محور، برگزاری محافل انس در میادین پر تردد شهر با قرائت قرای برجسته استانی، اجرای برنامههای قرآنی با محوریت نوجوانان و دانشآموزان، طرح هر شب یک محفل در شهر رشت، برگزاری اردوهای جهادی قرآنی از جمله موارد پیشنهاد شده از سوی اعضای کمیته در این نشست بود.
انتهای پیام