به گزارش ایکنا از گیلان، هادی حقشناس، استاندار گیلان امروز، 30 دی ماه در آیین اختتامیه دهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان که در سالن حزین لاهیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد، با قدردانی از برگزاری این رویداد رسانهای برای دهمین سال پیاپی در گیلان از سوی سازمان بسیج رسانه، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی علاوهبر افزایش رویکرد توجه به سواد رسانه و ارزش و اهمیت آن، به معرفی بیش از پیش آثار رسانهای در تراز انقلاب اسلامی کمک میکند.
وی با برشمردن اثربخشیها و کارکرد بی بدیل رسانه در جهان امروز، گفت: در اهمیت و تصمیمسازی رسانه در عصر کنونی بهعنوان یکی از ارکان اساسی دموکراسی هیچ تردیدی وجود ندارد و نمیتوان نسبت به این مهم بی تفاوت بود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر اینکه رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی میتواند در حل مشکلات موثر باشد، ادامه داد: اگر آحاد جامعه در هر مقام و مرتبهای به جایگاه اثربخش رسانه توجه و از ظرفیت آن به درستی بهره گیری کنند، بخش اعظمی از مسائل و مشکلات کشور قابلحل است.
حقشناس با اشاره به اینکه در جنگ غزه اهمیت رسانه بهوضوح قابل مشاهده بود، افزود: در این جنگ رسانههای اجتماعی بستر شنیده شدن صدای مظلومیت فلسطین علی رغم قدرت رسانهای غرب، فراهم کردند که ماحصل آن تظاهرات علیه جنایات اسرائیل در کشورهای مختلف و حتی کشورهای غربی شد.
وی ارائه خدمات به مردم با بهرهگیری از ابزار رسانه در عصر کنونی را در ارتباط مستقیم دانست و افزود: هم اکنون بدون رسانه، خود را محدود کرده و بدون شناسایی صحیح مسائل، در نهایت قادر به ارائه خدمت در شان به مردم در حوزههای مختلف نخواهیم بود.
استاندار گیلان با اشاره به لزوم تبیین دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی بیان کرد: اگر برکات استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی بهدرستی برای نسل جدید تبیین نشود، رسانههای معاند و مخالفان رشد و تعالی ایران اسلامی، رژیم ملعون پهلوی را به گونهای دیگر روایت و عملکرد آن را تطهیر میکنند.
به گفته حقشناس، در سالهای ۵۳ تا ۵۶ قیمت نفت چندین برابر شد و روزانه ۶ میلیون بشکه نفت با جمعیت زیر ۳۰ میلیون میفروختیم ولی اکنون علی رغم کاهش ارزش دلاری فروش نفت، روزانه یک میلیون بشکه نفت با جمعیت ۸۵ میلیونی میفروشیم که لازم است این موضوع تبیین شود که کشور در آن دوران و دوران انقلاب اسلامی چگونه اداره شده و میشود.
وی با بیان اینکه دشمن در تلاش برای نابودی هویت ایرانی اسلامی است،گفت: قرآن به عنوان کتاب آسمانی دین مبین اسلام، منشا خیرات و برکات برای همه انسانهاست و لازم است به عنوان هویت اسلامی جاویدان و همیشه ماندگار، نسل جدید نیز با آن همراه با تدبر، مانوس شوند.
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه به اهمیت جهاد تببین، تصریح کرد: خدمات جمهوری اسلامی در حوزه زیرساختی شامل احداث پل، فرودگاه، ریلی، جادهای، پزشکی، تولید علم، فرهنگی، اجتماعی و سایر بخش ها، بسیار قابلتوجه بوده که لازم است در برابر هجمه فراوان رسانهای بدخواهان و دشمنان، رسانهها برای تببین آن تلاش مضاعف داشته باشند و نقش آفرینی کنند.
حقشناس با بیان اینکه جهان سلطه آنچنان کشور را با کمبود معرفی میکند که گویی هیچ توسعهای اتفاق نیفتاده است، افزود: آمریکا به بهانه عدم رعایت حقوق بشر، ایران را تحریم میکند ولی علیه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت اختیار کرده و از سال ۱۹۷۰ تاکنون ۴۹ قطعنامه علیه اسرائیل را وتو کرده است.
وی هم افزایی و وفاق در جریانات سیاسی را موثرتر از تعارض افکار آنان دانست و درگیری داخلی سیاسیون را موجب سوء استفاده دشمنان خواند و بیان کرد: آمریکا در راستای منافع خود استفاده از هر سلاحی را بلامانع میداند، ولی خودمان گاهی اوقات در کشور یادمان میرود که دشمن هدفش نابودی ماهیت جمهوری اسلامی ایران است، نه یک جریان سیاسی.
استاندار گیلان با بیان اینکه رسانه امروز بیش از امکانات سخت افزاری در ایجاد سرمایه اجتماعی مؤثر است، افزود: اگر حرف و عمل مسئولان یکی باشد، به افزایش اعتماد مردم به کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک میکند.
به گفته حقشناس، اولویتهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی گیلان باید توسط مدیران با استفاده از اصحاب رسانه شناسایی شود که این مهم در کشور و استان در حال انجام است.
وی یکی از دلایل آسیبهای اجتماعی موجود در برخی از مناطق کشور را نتیجه اهمیتندادن به مسائل اقتصادی دانست و گفت: در بیش از ۳۰ سال گذشته مقام معظم رهبری شعار سال را با عناوین اقتصادی نامگذاری کردند ولی در ۶ برنامه توسعه قبلی در کشور نتوانستیم بهخوبی به این مهم توجه کنیم.
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه اصحاب رسانه به مسائل اولویتدار استان بهویژه در حوزه کشاورزی، تصریح کرد: تولید محصولات راهبردی همچون چای، برنج، زیتون و بادام در گیلان، آنچنان برای تولیدکنندگان اقتصادی نیست که ماحصل آن فروش اراضی بکر زراعی است، از این رو انتظار میرود رسانهها به این مسائل دغدغه مندانه ورود کرده و در تصمیم سازیها اثرگذار باشند.
حقشناس یکی دیگر از مشکلات گیلان را عدم توسعه زیرساختهای حوزه فاضلاب برشمرد و گفت: طرحهای فاضلاب در استان تقریبا ۲۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این امر در استانهای دیگر تا ۶۰ درصد است، این در شرایطی است که به دلیل بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی، باید این پروژهها در استانهای شمالی با اولویت بیشتر پیگیری شود.
وی با اشاره به بازدیدهای خود از مناطق کمتربرخودار حاشیه مرکز استان، بیان کرد: دیروز همراه مدیران کل دستگاههای اجرایی از یکی از محلات محروم رشت که با معضلات عدیدهای مواجه است بازدید کردیم، قطع به یقین کاستن مشکلات این مناطق رضایت بیشتر مردم را همراه دارد.
استاندار گیلان با اشاره به اهتمام دولت چهاردهم برای حل مسائل جاری جامعه، تأکید کرد: معتقدم تمام تلاش رسانههای فعال در استان همراهی با رویکرد خدمت به مردم از سوی مسئولان، در کسب رضایت مردم شریف و عزیز گیلان سرافراز است.
انتهای پیام