سیدرسول منفرد، رئیس کمیته تألیفات دومین کنگره هشتهزار شهید استان در گفتوگو با ایکنا از گیلان اظهار کرد: نظر به فوریت ثبت تاریخ دفاع مقدس شهرستانها که هر سال با فقدان والدین معزز شهدا، جانبازان سرافراز و رزمندگان عزیز بخشی از این خاطرات برای همیشه از دسترس خارج میشوند، کمیته تألیف و تدوین کنگره هشتهزار شهید استان گیلان در نظر دارد در هر شهرستان از تولید پنج کتاب مرتبط با دفاع مقدس حمایت کند.
وی افزود: این کتابها در موعد برگزاری کنگره در اردیبهشتماه سال 1403 به چاپ میرسند، لذا از محققان، نویسندگان و فعالان فرهنگی شهرستانهای استان که علاقهمند به مشارکت در ثبت تاریخ دفاع مقدس هستند دعوت میشود سوژه پیشنهادی خود را برای مصاحبه و ضبط خاطرات حداکثر تا 20 مهرماه، از طریق شماره 09113335120 در پیامرسان ایتا ارسال کنند.
منفرد در خصوص اولویتهای پیشنهادی این کمیته برای تولید اثر و ثبت خاطرات گفت: مادران و پدران شهدا، جهادگران عرصه دفاع مقدس، گروههای هنری دوران دفاع مقدس(سرود، تئاتر و...)، عوامل پشتیبانی جنگ(رانندگان کامیون، آمبولانس، بانوان فعال پشت جبهه و...)، شهدای ارتش، مدیران شهید، رزمندگان دوران دفاع مقدس، همسران شهدا و جانبازان 70 درصد به بالا و اعصاب و روان، شهدای خلبان، جانبازان و آزادگان، رزمندگان مدافع حرم، شهدای مبارزه با مواد مخدر، گردآوری عکسهای دوران دفاع مقدس به تفکیک شهرستانها به ترتیب در اولویت برای تولید اثر و ثبت خاطرات هستند.
رئیس کمیته تألیفات دومین کنگره هشتهزار شهید استان گیلان گفت: علاوه بر این دبیرخانه فراخوان، پیشنهادهای خارج از موضوعات فوق را که ارتباطی با دفاع مقدس داشته باشند بررسی میکند. همچنین کمیته تألیفات در طول مصاحبه و نگارش کتاب، نسبت به آموزش و پشتیبانی علمی آثار اقدام لازم را بهعمل میآورد و با نویسندگان قرارداد حرفهای منعقد میشود.
انتهای پیام