کد خبر: 4131773
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۱

شعر با حکمت و دانش‌افزایی همراه است

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه شعر با حکمت و دانش‌افزایی همراه است، گفت: بهتر است اشعار با الفاظ و کلمات اهل‌بیت(ع) آمیخته شود در این صورت مداحان از این اشعار استفاده خواهند کرد و مردم خوب و عادی هم با خواندن این اشعار لذت می‌برند.

آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان عصر امروز، 16 فروردین‌ماه در دومین محفل شعرخوانی که به مناسبت میلاد باسعادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی(ع) در رشت برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای شعر در آیین اسلام اظهار کرد: اگرچه در برخی روایات، شعر مورد مذمت قرار گرفته اما آن اشعاری که مذمت شده در مدح بت و ستایش غیرعقلانی بوده است.

وی با بیان اینکه شعر با حکمت و دانش‌افزایی همراه است، افزود: در قالب شعر می‌توان حوادث و رخدادهای زمانه را با الفاظ زیبا بیان کرد. انسانی که قصد دارد نوشتار و گفتارش را از طریق قلم و کتاب به جامعه عرضه کند باید سعی کند حرف‌هایش ناظر بر مطالبات و شرایط زمانه باشد. بیش از هزار سال است که نام پرآوازه شیخ طوسی در فقه شیعه زنده است چون ایشان به تعبیر رهبر‌ معظم انقلاب، از زمان جلوتر بوده و زمان را به‌خوبی درک می‌کرد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه یک نویسنده و شاعر باید تسلط بر زبان و ادبیات فارسی داشته باشد، افزود: کلمات باید درست نوشته شود از طرفی با توجه به اینکه فارسی با کلمات عربی آمیخته است لذا بعضاً کلمات عربی به کار می‌رود بنابراین بهتر است ادبیات عرب و تاریخ اسلام هم مطالعه شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به ضرورت آشنایی نویسندگان و شعرا با روایات مختلف تصریح کرد: بهتر است اشعار با الفاظ و کلمات اهل‌بیت(ع) آمیخته شود در این صورت مداحان از این اشعار استفاده خواهند کرد و مردم خوب و عادی هم با خواندن این اشعار لذت می‌برند.

انتهای پیام
captcha