ارسال بیش از ۷۰ عنوان مقاله علمی به کنگره میرزا کوچک
کد خبر: 4102721
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶

ارسال بیش از ۷۰ عنوان مقاله علمی به کنگره میرزا کوچک

دبیر کنگره بین‌المللی میرزاکوچک جنگلی با اشاره به ارسال بیش از ۷۰ عنوان مقاله علمی به کنگره میرزا کوچک گفت: برخی از این مقالات از کشورهای خارجی هستند و در نهایت این آثار علمی در یک کتاب چاپ می‌شود.

رضا ثقتی، دبیر کنگره بین‌المللی میرزاکوچک جنگلیبه گزارش ایکنا از گیلان به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رضا ثقتی، دبیر کنگره بین‌المللی میرزاکوچک جنگلی با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی روحانی شهید میرزاکوچک همزمان با یکصدویکمین سالگرد شهادت این مجاهد هویت‌ساز، اظهار کرد: مهمترین ویژگی کنگره امسال این است که بنا داریم نام میرزا تنها در گیلان محفوظ نباشد بلکه پژواک صدای میرزاکوچک‌‌خان در سراسر ایران به صدا در آید.

وی با بیان اینکه کار برای نهضت جنگل ظرفیت‌های زیادی دارد، افزود: در برنامه‌های امسال بنا بر این است که ابعاد مختلف مانند تبارشناسی و تاریخ‌شناسی نهضت جنگل بررسی شود.

دبیر کنگره بین‌المللی میرزاکوچک جنگلی با اشاره به مهمترین برنامه‌های اجلاسیه رشت گفت: این اجلاسیه ساعت ۹ صبح 10 آذرماه، در تالار مرکزی رشت برگزار می‌شود و سخنرانی مسئولان کشوری، ارائه سخنرانی‌های علمی، اهدای جایزه سال میرزا و رونمایی از تمبر او و رونمایی از ۷۰ نوع تولیدات هنری کنگره میرزا از جمله برنامه‌های این روز است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان افزود: مجتمع فرهنگی هنری سردار جنگل پس از یک دهه تعطیلی در این هفته افتتاح و به‌عنوان تئاتر شهر فعالیت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه هیچ سازمان مشخصی متولی بازشناسی نهضت جنگل در کشور نیست، ادامه داد: هر سازمان و نهادی براساس رسالت خود کارهای مقطعی در این باره انجام داده اما به‌دنبال آن هستیم که پس از پایان کنگره، بنیاد دائمی میرزاکوچک تشکیل و به‌صورت مستقل در حوزه نهضت جنگل در طول سال فعالیت کند.

ثقتی با اشاره به ارسال بیش از ۷۰ عنوان مقاله علمی به کنگره میرزاکوچک بیان کرد: برخی از این مقالات از کشورهای خارجی هستند و در نهایت این آثار علمی در یک کتاب چاپ می‌شود؛ ۴۰ عنوان کتاب درباره نهضت جنگل وجود دارد که بخشی از آنها چاپ شده و بخشی نیز در آینده چاپ می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ریشه استکبارستیزی میرزا در تعالیم اسلامی نهفته است، گفت: نخستین مدل بسیج مردمی توسط میرزاکوچک ارائه شده زیرا نیرو و قوا، رسانه و پشتوانه لجستیک میرزاکوچک مردم بودند و هدف این شهید نیز تنها اعتلای ملت ایران بوده است.

دبیر کنگره بین‌المللی میرزاکوچک جنگلی با بیان اینکه خیانت و نفوذ دشمنان دو عامل شکست نهضت جنگل است، گفت: برخی از یاران به دلیل ترس و عافیت‌طلبی و برخی جاسوسان نیز در قالب شخصیت انقلابی به نهضت جنگل نفوذ کرده و آن را شکست دادند اما میرزاکوچک با شهادت خود نامش را در تاریخ ماندگار کرد.

انتهای پیام
captcha