کد خبر: 4098465
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۸

آموزش به قرآن‌آموزان با شرایط ویژه نیازمند حمایت‌های بیشتر است

مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری با بیان اینکه اکنون 23 قرآن‌آموز نابینا و کم‌بینا از سنین کودکی تا بزرگسالی تحت آموزش‌های حفظ از یک جزء تا کل قرار دارند، گفت: آموزش به قرآن‌آموزان با شرایط ویژه نیازمند حمایت‌های بیشتر است.

خدیجه سلگی مدیر مؤسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری

خدیجه سلگی، مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی این موسسه به صورت تخصصی شامل گروه هدف نابینا و کم‌بینا می‌شود، اظهار کرد: فعالیت رسمی مؤسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری از سال ۸۸ با مجوز اداره‌کل ارشاد اسلامی استان با هدف آموزش قرآن به گروه هدف نابینایان و کم‌بینایان آغاز کرده است و زیر نظر اتحادیه مؤسسات قرآنی فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه آموزش قرآن‌آموزان به دلیل شرایط خاص و ویژه‌ای که دارند نیازمند صرف زمان و هزینه بسیار است، افزود: در حال حاضر مژگان علیزاده، حافظ روشندل کل قرآن که از قرآن‌آموزان همین مؤسسه بوده، پس از گذراندن دوره آموزشی تربیت معلم قرآنی به عنوان مربی با مرکز همکاری دارد و قرآن‌آموزان را به صورت تلفنی راهنمایی و هدایت می‌کند و در برخی موارد نیاز به رفع اشکال حضوری باشد، قرآن‌آموزان در مؤسسه حاضر می‌شوند.

سلگی با بیان اینکه اکنون 23 قرآن‌آموز نابینا و کم‌بینا از سنین کودکی تا بزرگسالی تحت آموزش‌های حفظ از یک جزء تا کل قرار دارند، گفت: قرآن‌آموزان ما به سبب شرایط ویژه‌ای که دارند به ابزار آموزشی مخصوصی و متفاوتی نظیر لوح و قلم، ماشین تایپ پرکینز، رکوردر، فلش، قلم‌های هوشمند قرآنی، نرم‌افزارهای ویژه و گوشی هوشمند در مؤسسه نیاز دارند که تامین این موارد هزینه‌های زیادی در پی دارد.

مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری درخصوص نحوه حمایت‌های مالی از مؤسسه تصریح کرد: بخش اصلی حمایت‌های مالی از مؤسسه توسط خیرین بزرگوار تامین می‌شود، مگر اینکه در موارد محدود که مؤسسه مجری برگزاری مسابقات قرآنی باشد، واحد قرآن و عترت بهزیستی استان هزینه‌هایی را تقبل می‌کند ولی آموزش قرآن به قرآن‌آموزان با شرایط ویژه نیازمند حمایت‌های بیشتر است.

وی بیان کرد: مؤسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری علاوه‌بر برگزاری دوره‌های آموزشی حفظ قرآن و تواشیح، صندوق قرض‌الحسنه و طرح‌های حمایتی مختلفی برای حمایت و تشویق قرآن‌آموزان دارد که به پشتوانه خیرین انجام می‌گیرد.

سلگی درباره پرداخت حق‌الزحمه مربیان و بیمه آنها بیان کرد: در حال حاضر سه مربی که با مرکز همکاری دارند حق‌الزحمه بین 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان در ماه دریافت می‌کنند. با توجه به محدودیت بودجه‌ و مسائل حقوقی که وجود دارد امکان بیمه نداریم. اگر نهادهای متولی حمایت‌های بیشتری از مؤسسات داشته باشند قطعا هم فعالیت‌های آموزشی قرآنی توسعه و ترویج می‌یابد و هم افراد بیشتری تمایل می‌یابند که به عنوان مربی همکاری کنند.

مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت جابربن عبدالله انصاری گفت: مؤسسه در ساختمانی که متعلق به شهرداری است، مستقر است که بنابر شرایط قرآن‌آموزان اجاره بهای اندکی پرداخت می‌کنیم.

وی از برگزاری آزمون‌ تخصصی طرح ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن خبرداد و تصریح کرد: این آزمون روز جمعه، 20 آبان‌ماه ویژه حافظان روشندلی که در فراخوان ثبت‌نام کرده بودند، برگزار شد. این آزمون هم به صورت شفاهی و هم کتبی است؛ حفظ 3 تا 7 جزء به صورت شفاهی و بیش از 7 جزء علاوه‌بر آزمون شفاهی، آزمون کتبی هم دارند.

سلگی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های خیرین، گفت: در برگزاری آزمون‌ها که نیازمند حضور منشی بوده یا فراهم آوردن وسیله ایاب و ذهاب برای شرکت در دوره‌ها یا مسابقات، همچنین اعطای جوایز و سایر فعالیت‌های جانبی مؤسسه که مستلزم هزینه است، با حمایت‌های خیرین و نهاد‌ها تسهیل می‌شود، لذا برای اینکه زمینه‌های انس با قرآن مهیا و دوره‌های آموزشی با کیفیت‌تر شود، همچنان به حمایت‌های خیرین بزرگوار دلگرم هستیم.

مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی جابربن عبدالله انصاری به نشانی رشت، خیابان سردار جنگل، کوچه عطا آفرین واقع شده است و علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۰۱۳۳۳۲۶۲۸۴۰-۰۱۳۳۳۲۲۶۵۰۳ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام
captcha