به گزارش ایکنا از گیلان به نقل از روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش گیلان، زینب کریمی تکرمی، معاون آموزش ابتدایی استان گیلان در کارگاه آموزشی تربیت مدرسان میانی درس قرآن دوره ابتدایی که روز گذشته، 22 شهریورماه برگزار شد، با اشاره به اهمیت آموختن قرآن و تأکید بر ترویج فرهنگ قرآنی بین دانشآموزان اظهار کرد: برگزاری این کلاسها کمک میکند تا مدرسان میانی، روخوانی و تجوید و سایر علوم تلاوت قرآن را بیاموزند و برای دیگران به عنوان مدرسان میانی تدریس کنند.
وی افزود: در هر کشوری، آموزش ابتدایی به عنوان یکی از اساسیترین مرحله رشد و شکل گیری شخصیت کودک اهمیت زیادی دارد و ما سعی میکنیم از معلمهای ابتدایی استفاده کنیم تا ضمن آشنایی کامل با مفاهیم و علوم قرآن، دانشآموزان قرآنی تربیت کنند.
معاون آموزش ابتدایی گیلان در خصوص اینکه دانشآموزان در دوران کرونا دچار افت تحصیلی و تربیتی شدند، تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونایی که ما داشتیم، آموزش و پرورش دچار چالشهای بسیار زیادی شد و با توجه به برگزاری این کارگاه و حضور مدرسان توانمند، دغدغه تربیتی و آموزشی دانشآموزان را دنبال میکنیم؛ مدرسان قرآنی با توجه به آسیبهای به وجود آمده در ایام کرونا باید دغدغه تربیتی و آموزشی دانشآموزان را داشته باشند.
وی با اشاره به آیه دوم سوره جمعه «هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ؛ اوست که در میان مردم بیسواد، پیامبری از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و آنان را [از آلودگی های فکری و روحی] پاکشان کند و به آنان کتاب و حکمت بیاموزد»، گفت: با توجه به اینکه قرآن کتاب هدایت است و در آن تمامی ساحتهای تحولی سند بنیادین ذکر و بر تزکیه و تعلیم به عنوان اصل آموزههای دینی تأکید شده است. باید به ترویج عفت، تربیت دانشآموزانی در تراز انقلاب اسلامی، نوآوری و خلاقیت در بحث تربیت فرزندانمان توجه کنیم.
این کارگاه با حضور 120 نفر از مدرسان میانی درس قرآن دوره ابتدایی برگزار شد و محمود لطفینیا، داور و قاری بینالمللی قرآن کریم در این کارگاه به تدریس مباحث قرآنی پرداخت.
انتهای پیام