کد خبر: 4080043
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۷

توانمندسازی اقتصادی زنان از اهداف سند تحول بنیان خانواده است

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان گفت: آنچه که در سند تحول بنیان خانواده به دنبال آن هستیم، توانمندسازی اقتصادی زنان است، وظیفه ما و همه عواملی که در قالب دستگاه‌های اجرایی در این حوزه خدمت‌رسان هستند این است بستر لازم را برای شما فراهم کنند تا در کنار خودباوری و خودآگاهی بتوانید بخش مهارتی را نیز کسب کنید.

زهرا یعقوب‌نژاد مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان

به گزارش ایکنا از گیلان، زهرا یعقوب‌نژاد، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان امروز، 31 مردادماه در مراسم اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در بخش کوچصفهان ضمن قدردانی از حمایت‌های کمیته امداد، اظهار کرد: حوزه توان‌افزایی به ویژه برای زنان سرپرست خانوار و کارآفرین بیشتر از اینها نیاز به برنامه ریزی دارد، دوره‌هایی که صرفا آموزشی نباشد با مهارت افزایی همراه باشد.

وی افزود: علاوه‌بر آموزش‌های تئوری باید برای کمک به اقتصاد خانوار از آموزش‌هایی بهره‌مند شوید که ضمن ارتقای مهارت‌ها، به امرار معاش خانواده هم کمک کند.

یعقوب‌نژاد گفت: آنچه که در سند تحول بنیان خانواده به دنبال آن هستیم، توانمندسازی اقتصادی زنان است، چه زنانی که در حوزه کارآفرینی فعال هستند و چه زنانی که علاقمند هستند وارد این فضا شوند. وظیفه ما و همه عواملی که در قالب دستگاه‌های اجرایی در این حوزه خدمت‌رسان هستند این است بستر لازم را برای شما فراهم کنند تا در کنار خودباوری و خودآگاهی بتوانید بخش مهارتی را نیز کسب کنید.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان ادامه داد: در استان به دنبال این بودیم که با مشارکت آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، کمیته امداد و بهزیستی حمایت از مددجویان تحت پوشش و زنان سرپرست خانوار را تقویت کنیم. همفکری و ایده‌های خود را از طریق رابطینی که در این بخش‌ها هستند به ما برسانید تا ما در قالب نشست‌هایی که تصمیم‌گیری و جلساتی که کارشناسی و تصمیم سازی هست از آنها بهره ببریم.

وی با بیان اینکه هدف از آموزش‌ها اشتغالزایی شما عزیزان است، تصریح کرد: چون آموزشی که منجر به ایجاد اشتغال نشود و فکر و تامل اینکه من چه مهارتی آموخته‌ام و چه مهارتی را یادگرفته‌ام و چه نقشی برعهده دارم یعنی همان مفهوم خودباوری اقتصادی که به دنبالش هستیم که اگر به آن دست پیدا نکنیم این دوره‌ها در حد دوره‌های آموزشی باقی می‌مانند.

یعقوب‌نژاد با تاکید بر باورمندی به مهارت‌آموزی خاطرنشان کرد: این یکی از اولویت‌های ماست که مددجو نهادهای حمایتی را آنقدر توانمند کنیم که خودش قادر باشد کارآفرینی را برای سایرین ایجاد کند؛ تلاش‌ها بر این است که در حین دوره نیز به دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌هایی برای کیفیت بخشی به مبانی آموزشی که مهارت‌محور هستند، دست پیدا کنیم.

وی گفت: حوزه زنان و خانواده استانداری، این تجارب را برای تکمیل و حمایت چرخه اقتصاد طرح‌های اشتغالزایی را جمع آوری و مورد بهره برداری قرار می‌دهد؛ لذا همراهی و هم‌افزایی شما در قالب تشکل‌ها یا به شکل فردی یا در قالب گروه‌های پیشران منجر به کسب و کار پایدار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha