کد خبر: 4001639
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹

دلتنگی‌های دختران شهدا و بی‌مهری‌های جامعه

اعظم تهیدست، از فرزندان شهدای دفاع مقدس با بیان اینکه دختران شهید برای پدرانشان بسیار دلتنگ هستند و این دلتنگی در ایام سالگرد شهادت آنها بیشتر می‌شود، گفت: راه به آرامش رسیدن فرزندان شهدا، حضور بر مزار پدرانمان است.

دلتنگی‌های دختران شهدا و بی‌مهری‌های جامعههمزمان با هفته دفاع مقدس، در برنامه «فردای انقلاب» که با اهداف نگاه عمیق به تهدیدها و فرصت‌های پیش روی انقلاب اسلامی و آشنایی دانشجویان با مبانی، رویش و ریشه‌های انقلاب اسلامی و انتقال پیام انقلاب به نسل آینده ساز، دیداری با فرزند شهید مهدی تهیدست در روز شهادت ایشان، از سوی سازمان دانشجویان جهادداشگاهی استان گیلان رقم خورد و گفت‌وگویی صمیمانه با اعظم تهیدست، کارشناس بهره‌وری دفتر برنامه‌ریزی نوسازی و تحول اداری استانداری گیلان صورت پذیرفت.

تهیدست در پاسخ به این سؤال که فرزند شهید بودن چه تفاوت و تمایزی در زندگی شما ایجاد کرده است، اظهار کرد: فرزند شهید بودن باعث شده که انتظارت جامعه از ما به‌عنوان الگو بسیار بالاتر برود؛ زیرا پدرانمان در راه انقلاب و نظام به شهادت رسیدند، بنابراین رفتار و کردار شایسته و خدای ناکرده خطا و لغزش فرزندان شهدا بیشتر مورد توجه جامعه قرار دارد. این مسئله بسیاری از انتخاب‌ها را نیز تحت الشعاع قرار داده است.

این فرزند شهید با بیان اینکه پدرم دارای مدرک تحصیلی دیپلم و جزو نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران بود، درباره خانواده‌اش در زمان شهادت پدر، بیان کرد: در خانواده چهار فرزند دختر هستیم که در زمان شهادت پدر، بزرگترین خواهرم مشغول تحصیل در مقطع پنجم ابتدایی و خواهر کوچکترم نیز شش ماهه بود. بنده نیز در آن زمان حدود 3 سال داشتم و خاطره روشنی در ذهنم نیست اما مادرم می‌گوید که پدر، با عشق و اشتیاق خود راهی جبهه شد و همیشه میگفت که دفاع از کشور وظیفه و دینی است که بر گردن داریم.

دلتنگی‌های دختران شهدا و بی‌مهری‌های جامعه

وی درباره نقش مادر در مدیریت خانواده، گفت: محور اصلی خانواده همسران شهدا هستند که توانستد با صبر و آرامش خانواده را مدیریت کنند. مادرم در زمان شهادت پدر، فقط27سال داشت که با مسئولیت سنگینی روبرو شد و با توکل به خداوند و مدیریت درست دو نقش پدر و مادر را به خوبی برایمان ایفا کرد.

این فرزند شهید در پاسخ به این سؤال که تفاوت دانشجویان نسل امروز با دانشجویان نسل پدران شما چیست، افزود: به نظر بنده تفاوت چشمگیری میان نسل‌های دانشجویی وجود ندارد و فقط فرهنگ و اقتضای شرایط جامعه تمایزها را به‌وجود آورده است. دانشجویان امروزی نیز همان شور و شوق و احوال را دارند البته نکته مهم در این است که باید این شور و اشتیاق در مسیر صحیح هدایت شود.

دلتنگی‌های دختران شهدا و بی‌مهری‌های جامعه

تهیدست، بزرگترین دغدغه خود را به‌عنوان فرزند شهید نگاه بی‌مهر برخی از اقشار جامعه به خانواده شهدا دانست و تصریح کرد: در قشر کمی از جامعه این دیدگاه وجود دارد که فرزندان شهدا اگر به جایگاهی از نظر شغلی، تحصیلی و غیره می‌رسند، صرفاً به دلیل  استفاده از تسهیلات  ویژه  است؛ در واقع تلاش و پشتکار فرزندان شهدا نادیده گرفته شده و نگاه جامعه گاهی با بی‌مهری همراه است.

وی با بیان احساسات دلتنگی‌های دختران شهدا برای پدرانشان، گفت: با توجه به اینکه در زمان شهادت پدر، سن کمی داشتم اما همواره دلتنگشان هستم و به‌ویژه این دلتنگی در ایام سالگرد دو چندان می‌شود که تنها آرامشم در کنار مزار ایشان است.

این فرزند شهید دفاع مقدس خطاب به دانشجویان نسل امروز، گفت: شور و شوق جوانی را که اقتضای سن است در مسیر صحیح قرار دهیم و بدانیم که مهمترین حامی خانواده است و فراموش نکنیم که بسیار جوان‌ها به شهادت رسیدند که امنیت و آرامش پایدار بماند.

تهیدست با بیان اینکه دختران شهدا دغدغه‌ها و دردهای مشترکی دارند، یادآور شد: نباید اجازه دهیم فشارها، ما را از آرمان‌های پدرانمان دور کند و یادمان برود که پدرانمان با چه هدفی رفتند و جنگیدند و به شهادت رسیدند.

وی در پایان به آثار دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: کتاب «دا» و فیلم «تک تیرانداز» روایتگر بسیار خوبی از حماسه‌های دفاع مقدس است و مطالعه کتاب و تماشای این فیلم را به دانشجویان نسل جوان پیشنهاد کرد.

شهید مهدی تهیدست متولد یکم آذرماه سال 1333 در شهرستان فومن استان گیلان و از نیروهای نظامی ارتشی بودند که به تاریخ ۱۳۶۴/۷/۷ در محور اهواز _خرمشهر (ایستگاه حسینیه شلمچه) با اصابت خمپاره به مقام رفیع شهادت نائل شدند. آرامگاه این شهید بزرگوار در گلزار شهدای تازه آباد رشت واقع شده است.

خبرنگار: زینب میرزاجانی

انتهای پیام
captcha