کد خبر: 3952513
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
امام جمعه شهر حویق:

عزتی که انقلاب به ما داد با هیچ چیزی قابل عوض کردن نیست

حجت‌الاسلام غضنفری گفت: علم و فناوری کشورمان به برکت اعتقاد به خدا، عنایات اهل بیت(ع) و رهبری رهبر معظم انقلاب بدست آمده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد تقی غضنفری، امام جمعه شهر حویق، در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر ضمن تشریح دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی با اشاره به ابعاد گسترده این برکات، گفت: یکی از برکاتی که در طول این 42 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نصیب مردم ایران شد عزت و اقتدار است. عزت و اقتدار مسئله خیلی مهمی برای مردم هر کشور است. هیچگاه فراموش نمی‌کنم طی دیداری که با خانواده یک شهید صورت گرفت، پدر خانواده با وضعیت بسیار ساده‌ با بنده صحبت می‌کرد. از او سؤال شد آیا خواسته‌ای دارید؟ گفت: نه. خدمتشان عرض کردم نصیحتی یا نکته‌ای دارید؟  شروع به درود فرستادن به روح بنیانگذار انقلاب اسلامی کرد. سپس فرمود: امام خمینی (ره) به ما عزت و سربلندی داد. پس این نکته بسیار مهم است.

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به تاریخ ایران در سال‌های گذشته، بیان کرد: با مرور تاریخ می‌توان فهمید عزتی که به واسطه انقلاب اسلامی نصیب مردم ایران شد یعنی چه. عزتی که انقلاب به ما داد با هیچ چیزی قابل تعویض نیست. اکنون  شاهد  وضعیت عربستان هستیم که رئیس جمهور سابق آمریکا در مورد آن تعبیر گاو شیرده را عنوان کرد. با اینکه عربستان روزانه چند میلیون بشکه نفت تولید کرده و بسیار کشور ثروتمند است ولی یک شهروند عربستان سعودی آن عزتی که شهروند ایرانی دارد را احساس نمی‌کند.

وی ادامه داد: همه  از گفته ترامپ درباره عربستان آگاه هستیم که گفت تا وقتی گاو شیرده شیر می‌دهد آن را می‌دوشیم و وقتی شیر نداد آن را ذبح کرده و از گوشت آن استفاده می‌کنیم. ببینید وقتی یک شهروند عربستانی این صحبت را می‌شنود چه حسی پیدا می‌کند. هرگز نمی‌داند عزت و سربلندی چیست.

امام جمعه حویق با اشاره به سرمایه‌گذاری نظام جمهوری اسلامی در حوزه نظامی، گفت: یکی از مؤلفه‌های اقتدار، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نظامی است. در اوایل انقلاب که جنگی با ابر قدرت های شرق به سرکردگی شوروی و ابرقدرت‌های غرب به سرکردگی آمریکا آن زمان به ما تحمیل شد، کارشناسان اذعان می‌کنند که حتی ما توانایی ساختن یک سیم خاردار را نداشتیم و آن را وارد می‌کردیم. حتی یک فشنگ و گلوله آر پی جی را نمی‌توانستیم بسازیم. این‌ها را مجبور بودیم با قیمت بالایی از کشورهای دیگر خریداری کنیم. قبل از انقلاب وقتی می‌خواستیم هواپیمایی را از روی زمین بلند کنیم خلبان ما باید حداقل شش ماه به آمریکا می‌رفت و دوره‌های آموزشی را می‌گذراند که هزینه بسیار گزاف بود. پس از حل مشکل پرواز، بحث نگهداری و ساخت هواپیما مطرح بود که هرگز توان آن وجود نداشت. نمی‌توانستیم هواپیماها را بروزرسانی کنیم.

وی ادامه داد: 25 هزار مستشار در تهران زندگی می‌کردند و به طور کلی 50 هزار نفر بودند که بسیاری از آن‌ها در حوزه نظامی فعالیت می‌کردند. این افراد با خانواده و  داشتن بهترین امکانات و حقوق‌ بالا در کشور زندگی می‌کردند و از ما حق توحش می‌گرفتند. این‌ها تجهیزات نظامی را که خودشان فروخته بودند، نگهداری می‌کردند. اکنون پس از 42 سال در حوزه اقتدار نظامی به جایی رسیدیم که با توان متخصصان به‌صورت انبوه هواپیمای جنگنده تولید می‌شود. به اندازه‌ای تولیدات  کشور ایران در سطح بالا است که توان تأمین کشورهای دیگر را نیز داریم.

امام جمعه حویق با اشاره به توانایی‌های نظامی دیگر، تصریح کرد: ایران در حوزه ساخت پهپاد جزو کشورهایی است که از نظر علم و فناوری این حوزه، طبق اذعان کارشناسان خارجی پهپادهای فوق پیشرفته را تولید می‌کند. در زمان جنگ در حوزه موشکی، هرگز موشک نداشته‌ایم. کشور لیبی در هنگام تحویل موشک، مستشاری را برای شلیک آنها اعزام کرد. اکنون ایران موشک‌های نقطه زن تولید کرده است. کارشناسان می‌دانند که فناوری این نوع موشک‌ها بسیار فناوری پیچیده و بالایی است. کشوری که این موشک‌ها را تولید می‌کند باید در زمینه‌های مختلف علم و فناوری برجسته باشد.

غضنفری در پایان با اشاره هبه اینکه تنها قطره‌ای از این دریا  برای نمونه بیان شد، گفت: این رشد و توسعه در حوزه‌های مختلف در حوزه تسلیحات، پهپاد، زیردریایی، موشکی و... را  به دنبال تحریم به دست آورده‌ایم. کشورهای صاحب فناوری خودشان به خودشان اجازه نمی‌دهند و آمریکا نیز به آن ها اجازه نمی‌دهد که این فناوری را در اختیار کشورمان قرار دهد. اما به لطف الهی و توان بازوی خود توانسته‌ایم این فناوری‌ها را بدست آوریم. برای نمونه عربستان و آمریکا  با رد و بدل کردن پول یک علم و فناوری را منتقل می‌کنند. اما کشورمان به برکت اعتقاد به خدا، عنایات اهل بیت (ع)، رهبری رهبر معظم انقلاب و نگاه به داخل فناوری را بدست آورده است.

انتهای پیام
captcha