به گزارش ایکنا از گیلان، محمد لطیفی، مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان گیلان امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر تربیت دانشآموز تراز انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اصلیترین رسالتهای انجمنهای اسلامی، اظهار کرد: تنظیم منظومه فکری تربیتی، تبیین ساحتهای مختلف زندگانی نوجوان و تدوین سیر فکری تربیتی متناسب با آن از جمله اقدامات اتحادیه در راستای تولیدات محتوایی و اسناد بالادستی است.
وی با برشمردن برنامههای علمی در اتحادیه، افزود: موسسه علمی آینده سازان به عنوان بال علمی مجموعه با برگزاری برنامههای متنوع از جمله دورههای مختلف آموزشی، کلاسهای مشاوره، مسابقات و جشنوارههای علمی، کارگاههای مهارت آموزی نسبت به ارتقای بعد علمی دانشآموزان تلاش مینماید.
مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان گیلان اضافه کرد: با توجه به تفاهمنامههای مختلف با دستگاهها و نهادهای دیگر، اتحادیه به بحث مهارت آموزی، تفکر خلاق و بکارگیری آموزشهای علمی در عمل را مورد توجه قرار داده است.
لطیفی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در اتحادیه، گفت: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان با توجه به تمامی ابعاد زندگانی نوجوانان و جوانان در راستای تربیت انسانهای شایسته پیشگام و طلایهدار است؛ همچنین توجه به بعد اخلاقی و دینی دانشآموزان در کنار بعد علمی همواره مورد تاکید اتحادیه بوده است و برنامههایی از قبیل هیئت انصارالمهدی(عج)، جلسات مستمر قرارگاهی، ارتباط عمیق با مربیان و مبلغان دینی، جشنوارهها و مسابقات فرهنگی و هنری در این راستا برگزار میگردد.
وی نقشدهی به دانشآموزان را از ویژگیهای ممتاز انجمنهای اسلامی عنوان کرد و گفت: پرورش خلاقیت، ابتکار، تصمیم سازی و تصمیمگیری، مسئولیتپذیری و رهبری گروه در دستورکار این تشکل میباشد.
مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان گیلان، با بیان اینکه قوی شدن تشکل از ماموریت سالجاری است که از سوی نماینده مقام معظم رهبری ابلاغ گردیده است، تصریح کرد: یکی از محورهای قوی شدن تشکل، موضوع تقویت در فضای مجازی است که از ابتدای سال به طور ویژه بر روی آن تمرکز شده است.
لطیفی با اشاره به برنامههای اتحادیه در حوزه فضای مجازی در سالجاری، گفت: اهدای بستههای آموزشی، کارگاههای یک روزه و چند روزه سواد رسانه و تربیت مربی سواد رسانه از جمله اقدامات اتحادیه در این حوزه میباشد.
وی، ادامه داد: برگزاری جلسات معرفتی و هم اندیشی، هیئات مذهبی، مسابقات کتابخوانی، پویشهای مختلف و کلاسهای آموزشی علمی به صورت مجازی را از دیگر برنامههای اتحادیه در حوزه بهرهمندی مناسب از ظرفیت فضای مجازی برشمرد.
مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان گیلان، با توجه سخنان مقام معظم رهبری در سی چهارمین اجلاس آموزش و پرورش که گلایه از کم توجهی به فعالیتهای پرورشی و عقب ماندگی در این زمینه به رغم تاکیدهای مکرر، ادامه داد: با توجه به موضوع آموزش مجازی، باید برای فعالیتهای پرورشی، شیوههای جدیدی را طراحی کرد تا این موضوع مورد غفلت بیشتر قرار نگیرد.
لطیفی مشارکتدهی دانشآموزان را در برنامههای فوق برنامه مدارس را کم رنگ توصیف کرد و گفت: اتحادیه با محوریت فعالیت خود دانشآموزان با اجرای برنامههایی با محتوای غنی، در راستای کمک به ارتقای کیفی فعالیتهای پرورشی همواره مورد تمجید بدنه آموزش و پرورش بوده است.
وی سند ۲۰۳۰ را مصداق نفوذ فرهنگی و تربیتی دانست و خاطرنشان کرد: از بدو انتشار موضوع سند ۲۰۳۰ در کشور، اتحادیه با برگزاری همایشها، کارگاهها و جلسات هم اندیشی به تبیین این سند پرداخت و در مقابله با آن برای احیای و اجرای مفاد سند تحول بنیادین تلاش کرد.
انتهای پیام