ضرورت تامین اعتبار نوسازی مساجد
کد خبر: 3788506
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵

ضرورت تامین اعتبار نوسازی مساجد

گروه اجتماعی - نماینده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: رسیدگی به وضعیت مساجد، بهبود مسیر دسترسی به مساجد و تامین اعتبار نوسازی مساجد از دغدغه‌های شخصی من است.

به گزارش ایکنا از گیلان، سیدکاظم دلخوش، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس امروز، 18 بهمن در دیدار با مدیرکل اوقاف گیلان، با گرامیداشت فرارسیدن چهلمین سال پیروزی انقلاب، اظهار کرد: انقلاب اسلامی برخواسته از متن اسلام ناب و آموزه‌های اسلامی است و قرابت و همسویی تنگاتنگی با فرهنگ وقف دارد.

وی افزود: بسیاری از آرمان‌های سنت حسنه وقف مانند توزیع عادلانه ثروت، برقراری عدالت اجتماعی، ایجاد اشتغال و از بین بردن فقر در آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران هم دیده می‌شود.

دلخوش، اوقاف را از سازمان‌های خدمت رسان به مردم معرفی کرد و گفت: هر بیننده آگاه، خدمات فرهنگی سازمان اوقاف در بقاع متبرکه به مردم را در قالب برنامه‌های مختلف فرهنگی به خاطر دارد.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه بزرگترین نشانه قدرشناسی از مردم، خدمت صادقانه و بی وقفه مسئولان نسبت به مردم است، تصریح کرد: حمایت مردم ایران از اسلام و انقلاب بی نظیر است و دشمن با وجود همه تلاش‌های پیدا و پناهان رسانه‌ای و تحریم‌های اقتصادی و تهدیدات نظامی نتوانسته در اراده مردم برای حمایت از انقلاب خلل ایجاد کند.

وی بیان کرد: دشمنان انقلاب دیوانه وار به دنبال وارد کردن فشارهای متعدد اقتصادی به کشور هستند تا مردم از این طریق نسبت به خدمات انقلاب و مسئولان بدبین شوند.

دلخوش گفت: مردم ایران در روز 22 بهمن به بدخواهان اسلام و انقلاب نشان خواهد داد با بصیرت و آگاهی در میدان حضور دارند و با حمایت از ولایت فقیه این پیچ تاریخی را هم پشت سر خواهند گذاشت.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه ما فرندان و تربیت شدگان مساجد هستیم، اظهار کرد: از دغدغه‌های شخصی من رسیدگی به وضعیت مساجد، بهبود مسیر دسترسی به مساجد و تامین اعتبار نوسازی مساجد است.

در ادامه حجت‌الاسلام علیزاده، مدیرکل اوقاف گیلان نیز در این دیدار با نگاهی به خدمات 40 ساله اوقاف گیلان به مردم گفت: از بزرگترین خدمات انقلاب اسلامی، احیای موقوفات بود.

وی‌ با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی ۳۸۱ مورد وقف جدید در گیلان به ثبت‌ رسیده است، گفت: در سال‌های بعد از انقلاب ۵۲۸ مسجد با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان در استان ساخته شد.

علیزاده بیان کرد: بیش از پنج هزار مورد خدمت فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان توسط اوقاف استان طی چهل ساله انقلاب انجام شده است. پس از انقلاب هر ساله 600 مبلغ برای ترویج معارف اسلامی به بقاع متبرکه نقاط مختلف گیلان اعزام شده‌اند.

مدیرکل اوقاف گیلان اضافه کرد: برگزاری ۱۰۰ کلاس‌ روانخوانی، روخوانی و تجوید در استان، برگزاری سالانه ۴۰ کرسی‌ تلاوت قرآن کریم، برپایی سالانه ۳ هزار ساعت تفسیر قرآن، برگزاری ۴۱ دوره مسابقات قرآنی در گیلان از جمله فعالیت‌های قرآنی طی ۴۰ سال گذشته اوقاف گیلان است.

وی از فعالیت بیش از ۳۰۰ مرکز فرهنگی قرآنی در بقاع متبرکه گیلان خبر داد و گفت: قاریان و حافظان گیلانی پس از انقلاب موفق به کسب ۱۱ رتبه در مسابقات بین‌المللی قرآن و ۱۲ رتبه در مسابقات کشوری قرآن شدند.

علیزاده با اشاره به همکاری یک هزار و 52 مربی قرآن با اوقاف گیلان گفت: در بخش حوزه حفظ قرآن کریم۴۲ هزار و ۶۸۵ نفر در 252 کلاس تحت مدیریت اوقاف گیلان آموزش دیده‌اند.

مدیرکل اوقاف گیلان اظهار کرد: اخذ یک هزار و 546 سند مالکیت برای موقوفات از دیگر خدمات اوقاف گیلان در سال‌های بعد از انقلاب بوده است.

انتهای پیام

captcha