کد خبر: 2696466
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۴

افزایش تعداد مؤسسات قرآنی از نیازهای قابل محسوس است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با اشاره به اینکه افزایش تعداد مؤسسات قرآنی از نیازهای قابل محسوس است، بر ضرورت افزایش تعداد مؤسسات قرآنی در صومعه‌سرا تاکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین منوچهر احمدی‌پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان صومعه‌سرا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به فعالیت دو مؤسسه قرآنی و 9 خانه قرآن در شهرستان صومعه‌سرا، اظهار کرد: روخوانی، روانخوانی، حفظ، تجوید، مفاهیم قرآن، دوره‌های تربیت معلم و... از برنامه‌های اجرایی این مؤسسات و خانه‌های قرآنی است.

وی افزود: خانه‌های قرآنی در مناطقی چون تنیان، کسما، ضیابر، لاسم، گوراب زرمیخ، تولم‌شهر، خراط محله، نوخاله و واقعه‌دشت مشغول به فعالیتند و مسئولین خانه‌های قرآنی با گذراندن دوره‌های تربیت معلم، از توانایی مدیریتی و اجرایی در حوزه‌های قرآنی برخوردار می‌باشند.

حجت‌الاسلام احمدی‌پور بر ضرورت افزایش تعداد مؤسسات قرآنی در صومعه‌سرا تاکید کرد و متذکر شد: پتانسیل قرآنی و حفظ قرآن در شهرستان صومعه‌سرا بسیار بالاست ولی متاسفانه حمایت‌ها از اینگونه مراکز ناچیز است و کسب رتبه توسط دانش آموختگان صومعه‌سرا در مسابقات مختلف قرآنی نشان از پتانسیل، انگیزه بالا و برخورداری از اساتید برجسته است.

این کارشناس دینی با اشاره به اینکه افزایش تعداد مؤسسات قرآنی از نیازهای قابل محسوس است، گفت: در حال حاضر قریب به 500 دانش‌آموخته در خانه‌های قرآنی این شهرستان در حال فراگیری هستند.

رئیس تبلیغات اسلامی صومعه‌سرا با بیان اینکه فهم و تدبر قرآن در مؤسسات قرآنی است، تصریح کرد: وجود مؤسسات قرآنی در هر شهر علاوه بر کاهش پراکندگی دانش‌آموختگان قرآنی، کلاس‌ها را به صورت تخصصی‌تر برگزار می‌نماید که یک مزیت است.

وی بابیان اینکه مسافت و هزینه نباید مانعی برای حضور و بهره‌مندی افراد علاقه‌مند در این زمینه شود، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی چند سال آینده شاهد افزایش تعداد حافظین قرآن در شهرستان خواهیم بود.

captcha