به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حميدرضا يونسی، معاون پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور در نشست خبری جشنواره ملی ملكوت كه امروز، 1 آبان ماه در جهاد دانشگاهی استان گيلان برگزار شد، با بيان اينكه جشنواره ملی ملكوت در قالب های متنوعی اعم از مسابقه ای و علمی فرهنگی برگزار می شود، اظهار كرد: يكی از فعاليتهای شاخص سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور برگزاری جشنواره های مختلف در زمينه مطالعات قرآنی است.
وی با بيان اينكه قالب های اينترنتی، پيامكی، مكاتبه ای، خلاصه نويسی، مقاله نويسی و وبلاگ نويسی بخش های مسابقه ای جشنواره هستند، افزود: بخش مقاله نويسی جشنواره ملی ملكوت شامل دو بخش علمی پژوهشی و پوستر مقاله در راستای تلفيق آموزه های دينی با المان های هنری است.
معاون پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور با اشاره به خدمات علمی فرهنگی جشنواره ملی ملكوت، تاكيد كرد: نشست های تخصصی با محوريت صورت و سيرت انسان در قرآن با حضور شاگردان برجسته استاد جوادی آملی برگزار می شود.
يونسی ادامه داد: از ديگر خدمات علمی فرهنگی جشنواره ملی ملكوت، بحث تالار گفتگوی قرآنی در سايت www.malakoot.org است كه به عنوان سايت اختصاصی جشنواره تعبيه شده است و فرصتی ايجاد شده تا توسط شاگردان استاد جوادی آملی به شبهاتو دغدغه های افراد پاسخ داده شود.
وی با اشاره به تبليغات و سطح وسيع نفوذ جشنواره ملی ملكوت در سطح كشور، تاكيد كرد: جشنواره ملی ملكوت از كانال واحدهای جهاد دانشگاهی در استان های مختلف فراخوان می شود و اين كيفيت را دارد كه به رسالت های دانشگاهی در بخش های تخصصی برای دانشگاهيان و در بخش های پيامكی، مكاتبه ای و اينترنتی برای عموم مردم بپردازد.
معاون پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور گفت: امسال اولين دوره جشنواره ملكوت از آثار آيتاللهالعظمی جوادی آملی انتخاب شده است كه با تعامل مناسب با بنياد بينالمللی اسراء تفاهمنامهای چندين ساله منعقد كرديم و جشنواره ملكوت هر سال حول يكی از آثار معظمله برگزار میشود.
يونسی با بيان اينكه بهدنبال ايجاد منظومه فكری و معرفتی با استفاده از آثار بزرگان در دانشگاهها هستيم، بيان كرد: نرمافزار ويژهای با استفاده از آثار آيتاللهالعظمی جوادی آملی برای اين جشنواره تهيه شده تا نيازهای فكری و عقيدتی دانشگاهيان پاسخ داده شود.
وی با بيان اينكه اين نرم افزار شامل 123 اثر آيتاللهالعظمی جوادی آملی است، متذكر شد: نرمافزار ويژه آثار آيتاللهالعظمی جوادی آملی قابليت و ابزارهای مختلف پژوهشی را دارد و آثار ايشان منابع جامعی در خصوص تفسير، فقه و اصول، عرفان، فلسفه و كلام و كتب ميان رشته ای است.
معاون پژوهش سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور با بيان اينكه تاكنون 1800نفر در سايت عضو شده اند، اضافه كرد: بيش از سه هزار نفر در بخش مكاتبهای جشنواره ملی ملكوت كه از سوی سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور در حال برگزاری است شركت كردهاند و 30درصد آنان نيز پاسخ های صحيح داده اند.
وی با بيان اينكه جشنواره ملی ملكوت در 5 استان كشور با توجه به ظرفيت و پتانسيل بالای آن به صورت ويژه پيگيری می شود، عنوان كرد: مازندران به عنوان زادگاه آيتاللهالعظمی جوادی آملی، قم به عنوان زيستگاه ايشان، آذربايجان شرقی، زنجان و گيلان استان هايی هستند كه در تلاشيم تا با برقراری كارگاه های تخصصی از ظرفيت آنان در برگزاری هرچه بهتر جشنواره بهره ببريم.
يونسی در پايان خاطرنشان كرد: اختتاميه جشنواره ملی ملكوت با حضور آيتاللهالعظمی جوادی آملی و مسئولين كشوری و متوليان امر در دهه اول اسفندماه برگزار خواهد شد.