حجت الاسلام والمسلمين محمد اميری، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان لنگرود در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، از تأسيس دو خانه قرآن شهری در شهرستان لنگرود خبرداد و اظهار كرد: با توجه به پيچيدگی مراحل تأسيس مؤسسات قرآنی، ايده تأسيس خانههای قرآن شهری می تواند برای فعالان قرآنی بسيار مفيد و راه گشا باشد.
وی با تأكيد بر لزوم تعيين سقف تأسيس هر گونه تشكلی در شهرستان ها افزود: يكی از نواقصی كه در تأسيس تشكل های دينی وجود دارد در نظر نگرفتن تعداد آن تشكل در شهر يا استان بر اساس جمعيت و يا وسعت جغرافيايی است كه بعضاً مشاهده می شود يك تشكل دينی در يك شهرستان كوچك آنقدر زياد است كه آسيب هايی را هم ايجاد می كند.
حجتالاسلام اميری با اشاره به تعداد سهميه در نظر گرفته شده برای تأسيس مؤسسات قرآنی در هر شهر، اين كار را بسيار ارزشمند دانست و عنوان كرد: در روند تأسيس خانه قرآن شهری نيز بايد اين سقف تعيين شود تا از رشد بی رويه و خارج از نياز آن جلوگيری شود.
وی با بيان اينكه تاكنون دو خانه قرآن شهری در شهرستان لنگرود تأسيس و آغاز به كار كرده اند و يك خانه قرآن ديگر نيز در حال تأسيس است، خاطرنشان كرد: در حال حاضر به غير از اين دو خانه قرآن شهری ، 5 مؤسسه قرآنی و 6 خانه قرآن روستايی نيز در امر آموزش علوم قرآنی در شهرستان فعاليت می كنند.
رئيس اداره تبليغات اسلامی لنگرود در ادامه گفت: يكی از وظائف مؤسسات و خانه های قرآنی برنامه ريزی در امر گسترش و نشر آموزش قرآن كريم است كه در اين راستا مراكز قرآنی اين شهرستان اقدامات موثری را انجام داده است.
حجتالاسلام اميری با بيان اينكه انس با قرآن سعادت دنيوی و اخروی را برای بشر رقم می زند، بيان كرد: خداوند عزوجل قرآن، انبياء و ائمه معصوم(ع) را برای هدايت انسانها قرار داده تا آنان گرفتار ضلالت و گمراهی نشوند و صراط مستقيم را بيابند.
وی در پايان با اشاره به اينكه بسياری از مشكلات اجتماعی ناشی از نبود آيات و آموزههای قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی افراد است، خاطرنشان كرد: بايد مبانی قرآنی بصورت عملی در زندگی ما ظاهر شود و بسياری از مسايل فردی و اجتماعی را با استفاده از احكام الهی اين كتاب آسمانی حل كنيم.