کد خبر: 2600738
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹

جشنواره فيلم كودك و نوجوان؛ فرصتی طلايی برای گسترش تربيت اسلامی

گروه هنر: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان گفت: برگزاری جشنواره بين‏المللی فيلم كودك و نوجوان فرصتی طلايی در راستای ارتقای سطح فرهنگ عمومی مردم و گسترش تعليم و تربيت صحيح و اسلامی در استان است.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، علی اسماعيل‏پور، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان امروز، 15مهرماه در نشست با خبرنگاران به مناسبت برگزاری همزمان جشنواره بين‏المللی فيلم كودك و نوجوان اصفهان در گيلان، با اشاره به اينكه فعاليت‏های هنری در شكل‏گيری شخصيت كودك و نوجوان موثر است، اظهار كرد: شاكله كودك با محصولات فرهنگی شكل می‏گيرد و برای انتقال نكات فرهنگی و تربيتی از فيلم مدد می‏گيريم.
وی با تاكيد بر اينكه تاثير رسانه در شكل‏گيری ابعاد شخصيتی كودك و نوجوان بركسی پوشيده نيست، گفت: در برخی موارد فيلم حتی در نام‏گزينی كودك توسط خانواده‏ها تاثيرگذار است پس اين امر تاثير رسانه را نشان می‏دهد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان با اشاره به برگزاری جشنواره بين‏المللی فيلم كودك و نوجوان در گيلان همزمان با 9 استان ديگر گفت: بيست و هفتمين جشنواره بين‏المللی كودك و نوجوان از 15 تا 19 مهرماه به مدت 5 روز در گيلان برگزار می‏شود.
اسماعيل‏پور افزود: روزانه 20 فيلم منتخب جشنواره در 4 سانس برای 2 هزار و 600 نفر از ساعت 9 صبح تا 19 عصر در دو سالن دكتر رحمدل و وارش مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبياء(ص) رشت به نمايش گذاشته می‏شود. همچنين اين فيلم در بخش های سنگر، كوچصفهان و خمام شهرستان رشت به نمايش در می‏آيد.
وی اضافه كرد: مخاطبان 3 سانس يعنی از ساعت 9 صبح تا 15 عصر را دانش‏آموزان، نونهالان و نوجوانان تشكيل می‏دهند و در نوبت چهارم نيز از خانواده‏ها دعوت شده‏ است. همچنين در طول نمايش فيلم‏های منتخب جشنواره 7 هزار بسته فرهنگی در اختيار بينندگان قرار می‏گيرد كه ارزش اقتصادی اين بسته‏ها يك ميليارد ريال است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان با اشاره به اينكه برگزاری اين جشنواره فرصتی طلايی در راستای ارتقای سطح فرهنگ عمومی مردم و گسترش تعليم و تربيت صحيح و اسلامی در استان است، تاکید کرد: محققان و انديشمندان به اين اصل معتقدند كه به منظور انتقال مفاهيم تربيتی بهترين ابزار بكارگيری ابزار هنر و هنرمند است.
اسماعيل‏پور ادامه داد: در واقع هنر، بستری فراهم می‏كند كه مفاهم تربيتی به نسل‏ها انتقال يابد، بنابراين اگر روزانه 2 هزار و 600 نفر در اين جشنواره حضور يابند طی 5 روز بالغ بر 10 هزار نفر بازديدكننده خواهيم داشت كه اين امر فرصت طلايی برای استان ما خواهد بود.
وی با قدردانی از مديران دستگاه‏هايی كه بيش از ديگران در برگزاری اين جشنواره تلاش كردند، افزود: اميدوارم در اين مدت فرصت خوبی برای استان فراهم شود تا بتوانيم دغدغه خانواده‏های گيلانی در خصوص مسائل تربيتی كودكان‏شان را برطرف كنيم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان با اشاره به اينكه جشنواره بين‏المللی فيلم كودك و نوجوان برای سومين بار در گيلان اجرا می‏شود، متذکر شد: با توجه به اينكه 50 درصد جمعيت استان متعلق شهرستان رشت است بنابراين اين جشنواره در رشت برگزار می‏شود البته در تلاشيم تا در سال‏های آينده اين امكان برای ساير شهرستان‏ها فراهم شود.
وی در پايان با بيان اينكه رسالت اصلی ما در اين مقطع، ايجاد و توسعه شادی و نشاط با حفظ حرمت‏هاست، خاطرنشان کرد: وظيفه داريم شادی و نشاط را در ميان مردم ترويج دهيم، با حفظ قوانين و مقررات می‏توان شادی بدون گناه را تجربه كرد و اميدواريم در طول مدت برگزاری جشنواره اين شادی و نشاط به خانواده‏های گيلانی هديه شود.
captcha