به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجتالاسلام والمسلمين شهيدیپور، رئيس هيئت داوران هجدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاههای آزاد اسلامی در مراسم اختتاميه هجدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاههای آزاد اسلامی كه 19 شهريورماه به ميزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، قرآن را عامل شفا، رحمت و هدايت دانست.
وی با بيان اينكه قرآن كريم بالاترين اثری است كه از عالم ملكوت در عالم ملك و ماده برای هدايت بشر نازل شده است، افزود: بنابراين لازم است كه برای نشر، توسعه و ترويج فرهنگ قرآنی گامهای گستردهتری برداشته شود.
رئيس هيئت داوران مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه تصريح كرد: برگزاری مسابقات قرآن در رشتههای حفظ، قرائت و مفاهيم دانشگاههای آزاد اسلامی كشور به نام قرآن و عترت مزين شده است.
حجتالاسلام شهيدیپور قرآن را محوريت تبليغ دينی دانست و متذكر شد: ما بايد به جبران عقبماندگیهايی كه در زمينه رفع مهجوريت قرآن داشتيم، بپردازيم و محوريت قرآن را در امر تبليغ و فرهنگسازی حفظ كنيم تا آنچه در زمينه كاربردی كردن علوم و معارف قرآنی لازم است، برنامهريزی شود؛ دانشگاه آزاد اسلامی در اين راستا از ظرفيتهای حافظان و قاريان قرآن در محيطهای دانشگاهی با برگزاری مسابقات گوناگون بهره گرفته است.
رئيس هيئت داوران هجدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاههای آزاد اسلامی در خصوص هدف از برگزاری مسابقات قرآنی، يادآور شد: هدف از برگزاری مسابقات قرآنی ترويج فرهنگ قرآن و حديث است؛ لذا همه بايد تلاش كنيم كه با حمايت و توسعه فرهنگ انس با قرآن به اهداف و چشماندازهای بلند مدت خود در زمينه فعاليتهای قرآنی دست يابيم و زمينه عملياتی كردن و توسعه فرهنگ قرآن و عترت را ابتدا در دانشگاهها و سپس در همه محيطها فراهم كنيم.
حجتالاسلام شهيدیپور در پايان بر لزوم توجه برنامههای پژوهشی و آموزشی در زمينه فعاليتهای قرآنی تاكيد كرد و گفت: اساتيد بايد در اين زمينه از بار علمی بالايی برخوردار باشند و تنها كسب مدارج اول كشوری در مسابقات مختلف بعنوان معيار انتخاب مدرس قرآن درنظر گرفته نشود.