امير صالحی، قاری ممتاز بينالمللی گيلانی در گفت وگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، با اشاره به آثار و فوايد انس با قرآن در جامعه اظهار كرد: بايد تلاش كنيم تا جامعه را با توسل به قرآن بيمه كنيم زيرا وقتی انسان در پناه قرآن قرار می گيرد در برابر بسياری از آسيب ها مصون خواهد ماند.
وی با اشاره به آثار فراوان تلاوت قرآن بر خصوصيات قاری، افزود: نمیتوان تصور كرد كه فردی همنشين با كلامالله مجيد باشد ولی اثری از آيات را در رفتار، گفتار و خلق و خوی او نبينيم يعنی اثر و مؤثر را نمیتوان از هم جدا ديد.
قاری ممتاز و بينالمللی گيلانی اسلام و قرآن را پايه و اساس زندگی و تعالی انسان دانست و تصريح كرد: قرآن معجزه جاودان پيامبر اعظم(ص) و همچنين برنامه سعادت در زندگی دنيا و آخرت است؛ لذا انس با شعائر قرآنی راه دستيابی به موفقيت های بسيار زندگی را برای انسان می گشايد.
وی با بيان اينكه قرآن كريم، نور و روشنايی، عامل هدايت و جداكننده بين حق و باطل است، ادامه داد: بهتر است تمام امورات قرآنی دارای يك متولی و مديريت باشد تا بتوانيم با استفاده از حداكثر پتانسيلها در بحثهای برنامهريزی و اجرايی كشور اعم از امور فرهنگی، اقتصادی و سياسی شاهد حضور پررنگتر جامعه قرآنی باشيم.
قاری ممتاز و بينالمللی گيلانی به تلاوت اخير خود در محضر مقام معظم رهبری اشاره كرد و ادامه داد: بالاترين افتخار و نقطه اوج تلاوت برای هر قاری تلاوت در محضر ولی امر مسلمين جهان است و تلاوت قرآن درماه مبارك رمضان و در محضر ايشان همچون هديه الهی برايم بود.
صالحی به سفر تبليغی اخيرش برای آموزش قرآن در كشور عراق اشاره كرد و يادآور شد: با توجه كارگاههای متعددی كه برای آموزش قرآن در عراق برگزار كرديم، جوانان عراقی تشنه آموزش قرآن بودند و در برنامه ها حضور داشتند.
وی با اشاره به استقبال گسترده عراقیها و به ويژه جوانان از كارگاههای آموزشی قرآن كريم، بيان كرد: جنبههای معنوی، كلامی، بصری و هنری قرآن آنقدر زياد است كه میتواند افراد زيادی را به عنوان فعال قرآنی در ردههای سنی متفاوت و در جنسيتهای مختلف در قالب جامعه قرآنی گردهم آورد.
قاری ممتاز و بينالمللی گيلانی در پايان به آغاز كار دولت يازدهم اشاره و خاطرنشان كرد: دولت تدبير كليد فرهنگ را از قاريان مطالبه كرده و با افزايش اعتبارات قرآنی در بودجه فرهنگی توجه خود را بيش از پيش معطوف آموزش قرآن در جامعه كند.