حجت الاسلام سيدرضا مطهری، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، تبعيت از داورى خرد و عقل انسانى را يكی از آموزه های قرآن و هدايت الهى به انسان ها دانست و اظهار كرد: ما بايد جامعه را بر اساس و طبق اين اصول شكل دهيم.
وی افزود: محافل قرآن، آموزش قرآن، تلاوت قرآن با نغمه هاى زيبا و با صداى خوب، همه اينهامقدمه ای است برای اينكه به چشم ذى المقدمه نگاه نكنيم از اينجا و در اين مسير بايد وارد شد و با قرآن انس گرفت .
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه با اشاره به پندها و نصايح ارزشمند قرآن، تأكيد كرد: در جامعه اسلامی بايد هدايت و معيارهای قرآنی مورد تبعيت قرار گيرد، زيرا هدايت قرآن را بايد در زندگى خود حاكم كرد.
اين مسئول فرهنگی در ادامه قرائت و حفظ قرآن را زمينه ساز فهم قرآن و تخلق به اخلاق قرآنی دانست و تصريح كرد: بايد فرهنگ جامعه اسلامی منطبق با اخلاق قرآنی و دستورات معصومين (ع) باشد.
وی با بيان اينكه قرآن كريم دربرگيرنده هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت بوده و در تمام مراحل زندگی رهبر و راهنمای انسان بهسوی كمال است، گفت: سرلوحه قرار دادن اين كتاب آسمانی در زندگی، هدايت و سربلندی در جامعه را به ارمغان میآورد.
حجت الاسلام مطهری قرآن كريم را كتاب سعادت و رستگاری دانست و اضافه كرد: انسان برای دستيابی به قله كمال بايد آموزههای اين مصحف شريف را جامه عمل بپوشاند و آن را در تمامی مراحل زندگی الگوی خود قرار دهد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه قرآن را كتاب جامع و راهنمای زندگی همه انسانها دانست و ادامه داد: وظيفه مسلمانان بهرهگيری از تعاليم اين كتاب الهی جهت مقابله با مشكلات پيش رو است.
وی بر گسترش فعاليتهای قرآنی در مساجد تأكيد كرد و يادآور شد: فعاليت در حوزه و حيطه قرآنی در مساجد موجب تقويت معنويات و اعتقادات جوانان و نوجوانان میشود و مفهوم و معنای قرآن را در دل و جان جوانان جای میدهد و آنان را از گزند آسيب های اجتماعی مصون می دارد.
حجت الاسلام مطهری با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربيت 10ميليون حافظ قرآن، عنوان كرد: انس گرفتن افراد جامعه با قرآن موجبات تحقق منويات رهبری را تسريع خواهد بخشيد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه در پايان خاطرنشان كرد: انس نداشتن افراد جامعه با قرآن به ويژه نوجوانان و جوانان بزرگترين آسيب در اين راه است؛ لذا افزايش ويژه برنامههای قرآنی ادارات، سازمانهای فرهنگی و آموزشی در ترويج فرهنگ ناب كلام وحی مؤثر خواهد بود.