فاطمه نظيفی، مدير مسئول مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت پويشنور در گفت وگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص رويكرد بشريت در جهان كنونی به قرآن اظهار كرد: قداستستيزی از آفات روبه رشد و نگرانكننده جامعه ما و در سطح دنيا است كه توسط دشمنان اسلام برنامهريزی شده و در قالب هجمه به مقدسات مسلمانان به خصوص شيعيان صورت میگيرد.
وی در ادامه افزود: اين حركت از پيش برنامهريزی شده به طرق مختلف از جانب طراحان آن به منظور سنجش حساسيت مسلمانان و شيعيان نسبت به مقدساتشان در حال پيگيری است.
نظيفی گفت: اهانت به دين مقدس اسلام و پيامبر عظيمالشان آن در مطبوعات اروپا تا سوزاندن قرآنكريم توسط كشيش ملعون آمريكايی نمونههايی از تهاجمات در سالهای اخير است كه مقدسات مسلمانان را هدف گرفته است در حالیكه خداوند متعال هم چراغ و هم راه را توسط قرآنكريم و اهلبيت(ع) برای روشنايی و هدايت انسانها قرار دادهاست.
مدير مسئول موسسه فرهنگی قرآن و عترت پويشنور اضافه كرد: پيامبر گرامی اسلام در آخرين لحظات عمر شريف خويش همه را به تمسك اين دو ثقل ارزشمند سفارش نمودند و تاكيد داشتند كه رها كردن هريك از اين دو، جهالت و فرو رفتن به قعر تاريكی را به دنبال خواهد داشت.
وی تصريح كرد: حال با توجه به اين همه هجمههای سنگين دشمنان عليه قرآن و عترت، پيروی از اين دو، به جامعه بشريت لازم است تا به هر نحوی كه میتواند به دفاع و حفظ حراست از قرآن و عترت برآيد و شيطنتهای دشمنان را نقش بر آب نمايند.
نظيفی در خصوص اينكه تنها روخوانی قرآن برای رسيدن به مرحله كمال كافی نيست، خاطرنشان كرد: صرفا قرائت و روخوانی برای رسيدن به كمال و انس با قرآن كافی نيست، زيرا اميرالمومنين(ع) فرموده« لاخير فی قرأة لاتدّبر فيها» خيری نيست در قرائتی كه تدبر در آن نباشد؛ پس قرائت ما بايد متدبرانه باشد و حد و حدود الهی را رعايت نماييم و اوامر و نواهی خداوند را اطاعت نماييم.
مدير مسئول موسسه فرهنگی قرآن و عترت پويشنور با تاكيد بر آداب تلاوت قرآن گفت: امامصادق(ع) درباره آداب قرائت قرآن هشت نكته را مورد توجه قرار دادند كه شامل ترتيل آيات، تفقه در آيات، عمل به آيات، اميد به وعدهها، ترس از وعيدها، عبرت از داستانها، انجام اوامر الهی و ترك نواهی میباشد.
وی بيان كرد: پس تنها قرائت ظاهری برای رسيدن به كمال و انس با قرآن كافی نمیباشد لذا فرمان تدبر در قرآن برای همه و در همه عصر و نسلی رمز آن است كه هر انديشمندی در هر زمان به نكته مفيدی خواهد رسيد.