کد خبر: 2565827
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

مراسم سالروز شهادت سیدجلال الدين اشرف(ع) در آستانه اشرفیه برگزار شد

گروه اجتماعی: شامگاه گذشته، 31 تيرماه به مناسبت سالروز شهادت حضرت سلطان سيدجلال‌الدين اشرف(ع)، محفل انس با قرآن با حضور استاد عادل الباز، قاری مصری در حرم مطهر آن حضرت در آستانه اشرفيه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، شامگاه گذشته، 31 تيرماه به‌مناسبت سالروز شهادت حضرت سلطان سيدجلال الدين اشرف(ع)، محفل انس با قرآن با حضور استاد عادل الباز، قاری مصری در حرم مطهر آن حضرت در آستانه اشرفيه برگزار شد.
اين محفل انس با قرآن كريم از سوی اداره اوقاف و امور خيريه و هيات امنای حرم مطهر آستانه اشرفيه برگزار شد و ضمن استقبال كثير علاقه مندان به كلام نور، استاد عادل الباز،قاری برجسته مصری به تلاوت آيات كلام‌الله مجيد پرداخت.
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمين عادلی، مديركل اوقاف و امورخيريه گيلان و تلاوت دوتن از قاريان برجسته گيلانی و مداحی و نوحه خوانی يكی از ذاكران اهل بيت(ع) از ديگر برنامه های اين محفل نورانی بود.
حجت‏الاسلام والمسلمين ولی عادلی، مديركل اوقاف و امورخيريه استان گيلان در مراسم سالروز شهادت حضرت سلطان سيد جلال الدين اشرف(ع)، ورود امامزادگان به گيلان را ثمره دستيابی ما به بركات والای معنوی دانست و اظهار كرد: شهرستان آستانه اشرفيه به جهت حضور حضرت سلطان سيد جلال الدين اشرف(ع) برادر امام رضا (ع) از ويژگی بالايی برخوردار است.
وی با اشاره به اينكه حرم اين حضرت همواره پذيرايی زائران بسياری از اقصی نقاط كشور است، ادامه داد: حرم مطهر ايشان در مناسبت های مختلف سال به خصوص اعياد و شهادت ها پذيرای علاقه مندان و دوستداران اهل بيت(ع) است.
مديركل اوقاف و امورخيريه استان گيلان امكانات اين حرم مطهر را برای پذيرايی از زائران كافی ندانست و خاطرنشان كرد: آماده سازی صحن دوم اين حرم، يكی از طرح ها و برنامه هايی است كه فضای مناسب تری را برای زئران فراهم خواهد كرد.
يادآور می‌شود، حضرت سيد جلال الدين اشرف(ع) در سال ۱۸۰ قمری در مدينه منوره چشم به جهان گشود؛ آن حضرت كه كوچكترين فرزند حضرت امام موسی كاظم(ع) بوده و نام مادر بزرگوارشان نيز نجمه است، دومين چهره علوی مشهور است كه بعد از يحيی‌بن‌عبدالله وارد سرزمين گيلان شدند.
سيد جلال‌الدين اشرف(ع) پس از شهادت امام رضا(ع) برادر بزرگوارشان وارد گيلان شدند كه هنگام ورود به اين منطقه اولين نبرد و مقابله را در حوالی زنجان و قزوين كه در آن زمان دالمرز بين اعراب مسلمان و ديلميان بود، با خوارج و لشكريان خلفای عباسی داشته است.
پس از شهادت آن بزرگوار، پيكر پاك آن حضرت طبق وصيتش در تابوت گذاشته شده و در رودخانه خروشان سفيدرود رها می‌شود و پيكر آن حضرت بعد از گذشت يكصد كيلومتر در حوالی لاهيجان و در قريه اكيم به ساحل رسيد و توسط مردم از آب گرفته و در همان كنار ساحل به خاك سپرده شد.
captcha