کد خبر: 2562964
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷

توانمندسازی مؤسسات قرآنی موجب تحقق اهداف اسلامی می‏شود

گروه فعاليت‏های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه آستانه اشرفيه با بيان اينكه توانمندسازی مؤسسات قرآنی موجب تحقق اهداف اسلامی و انقلابی می‏شود، گفت: اين امر توجه ويژه و نگاه نوين مسئولين را نسبت به عملكرد فعاليت‏های مؤسسات قرآنی می‏طلبد.

اسماعيل غفوری، مدير مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه آستانه اشرفيه در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص فعاليت‏های مؤسسه قرآنی خود اظهار كرد: مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه روز 12 فروردين سال 90 همزمان با سالروز جمهوری اسلامی ايران با دريافت مجوز رسمی از سازمان تبليغات اسلامی فعاليت خود را آغاز كرد.
وی در خصوص دوره‏هايی كه در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‏شوند، افزود: دوره های روخوانی و روانخوانی، تجويد در سطوح 1 تا 4 ، صوت و لحن، حفظ برای سنين نونهالان، كودكان، نوجوانان و بزرگسالان در مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه برگزار می‏شوند.
غفوری از افزايش حضور قرآن‏آموزان در دوره‏های اين مؤسسه قرآنی نسبت به سال گذشته خبر داد و تصريح كرد: به حول قوه الهی امسال با افزايش 10 درصدی حضور علاقه‏مندان در فعاليت‏های قرآنی اين مؤسسه مواجه بوديم كه اين خود نقطه اميدواری بسياری است.
مدير مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه در خصوص علل افزايش اشتياق قرآن‏آموزان تاكيد كرد: اين اشتياق قرآن‏‏آموزان،نياز جامعه و خانواده‏ها را به امور قرآنی نشان می‏دهد كه خواهان اين هستند تا در پناه قرآن باشند، با آن انس گيرند و با تكمسك به اين هديه الهی از گزند موانع اجتماعی و آسيب‏های جامعه مصون بمانند.
وی در خصوص راهكارهای افزايش هرچه بيشتر علاقه قرآن‏آموزان به فعاليت‏های قرآنی عنوان كرد: پشتيبانی مالی و تجهيزاتی از مؤسسات قرآنی مردم‏نهاد رمز جذب حداكثری قرآن‏آموزان است زيرا با داشتن امكانات مالی می‏توان شرايطی را فراهم كرد كه به جذب جوانان و نوجوانان می‏انجامد.
غفوری استفاده از فضای تفريحی و سياحتی در كنار آموزش‏های تخصصی قرآن را مفيد ارزيابی كرد و ادامه داد: جوانان با بهره‏گيری از مزايای تفريحی و سياحتی در كنار آموزش‏های قرآنی، علاقه بيشتری به اين فعاليت‏ها از خود نشان می‏دهند و از ثمرات و نتايج آن به شكل مؤثرتری بهره‏مند می‏شوندو
مدير مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه ثمرات و نتايج فعاليت‏های مؤسسات قرآنی را تنها محدود به فرزندان ندانست و افزود: جوانان با حضور در اين محافل از شركت در برنامه‏های مخرب خودداری می‏كنند لذا از آسيب‏های اجتماعی نيز مصون می‏مانند و در نتيجه اين امر به داشتن جامعه‏ای سالم‏تر و پاك‏تر می‏انجامد.
وی يادآور شد: توانمندسازی مؤسسات قرآنی موجب تحقق اهداف اسلامی و انقلابی می‏شود در نتيجه اين امر توجه ويژه و نگاه نوين مسئولين را نسبت به عملكرد فعاليت‏های مؤسسات قرآنی می‏طلبد تا با حمايت‏های خود در جهت افزايش فعاليت‏های مؤسسات قرآنی گام بردارند.
غفوری تربيت نيروهای متخصص قرآنی را مهم‏ترين ثمره فعاليت‏های مؤسسات قرآنی دانست و تاكيد كرد: جوانان و نوجوانان در مؤسسات قرآنی علاوه بر يادگيری علوم و آموزه‏های قرآنی، بصيرت و دانش خود را ارتقا می‏دهند.
مدير مؤسسه قرآنی حبل‏المتين جلاليه در پايان خاطرنشان كرد: مؤسسات قرآنی نقش مهمی در پركردن اوقات فراغت كودكان و نوجوانان دارند اما حضور در فعاليت‏های قرآنی نبايد تنها محدود به فصل تابستان و اوقات فراغت آنان باشد بلكه بايد در همه حال نسبت به امور قرآنی اشتياق نشان دهند و آن را بخشی از فعاليت‏های روزانه خود بدانند.
captcha