کد خبر: 2557083
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹

نقش مهم مؤسسات قرآنی در اشاعه فرهنگ معنويت

گروه فعاليت‏های قرآنی: مدير مؤسسه مصباح‏الهدی جامع لنگرود نقش مؤسسات قرآنی را در اشاعه فرهنگ معنويت مهم دانست و گفت: قرآن هدايتگر انسان به راه روشن الهی است؛ مهم‌ترين هدفی كه در تربيت قرآنی و دينی فرزندان دنبال می‌شود، بازگشت جامعه به سوی جامعه آرمانی و عدالت‌خواه قرآنی است.

مونا عابدينی، مدير مؤسسه قرآنی «مصباح‏الهدی جامع» شهرستان لنگرود در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص اين مؤسسه قرآنی و برنامه‏های آن، اظهار كرد: مؤسسه قرآنی مصباح‏الهدی جامع شهرستان لنگرود از سال 89 با مجوز رسمی سازمان تبليغات اسلامی آغاز به كار كره است.
وی با اشاره به ميزان استقبال جوانان و نوجوانان شهرستان لنگرود از كلاس‏های قرآنی اين مؤسسه، افزود: با توجه به اوقات فراغت دانش‏آموزان در فصل بهار و تابستان، ميزان استقبال علاقه‏مندان به شركت در كلاس‏های قرآنی مؤسسه مصباح‏الهدی جامع لنگرود، در اين ايام افزايش می‏يابد.
عابدينی در خصوص نحوه برگزاری كلاس‏های قرآنی مؤسسه «مصباح‏الهدی جامع» لنگرود و برنامه‏های اين مؤسسه، تصريح كرد: اين مؤسسه قرآنی در رشته‏های مختلف مفاهيم، روخوانی، روان‏خوانی، قرائت تخصصی، تفسير و حفظ قرآن فعاليت می‏كند؛ البته برای ترويج، گسترش و فرهنگسازی قرآن و آموزه‏های قرآنی نيازمند ياری سازمان تبليغات اسلامی هستيم.
وی با اشاره به اين مطلب كه خانواده‏ها نقش اصلی را در رابطه با حضور فرزندان در كلاس‏های قرآنی ايفا می‏كنند، بيان كرد: پايه‏های اعتقادی فرزندان در خانواده شكل می‏گيرد و اگر خانواده قرآنی باشد، فرزندان خود را به اين مسير هدايت می‏كنند.
عابدينی با تاكيد بر اينكه تربيت فرزندان بايد تربيتی قرآنی باشد، متذكر شد: الگوگرفتن از قرآن و ائمه اطهار(ع) می‏توانيم فرزندان خود را تربيت و به جامعه تحويل دهيم؛ قرآن برای وجود انسان دستورالعمل زندگی است و اگر انسان زندگی خود را با اين دستور العمل تنظيم كند در روز قيامت رو سياه نخواهد شد.
وی نقش مؤسسات قرآنی را در اشاعه فرهنگ معنويت مهم دانست و گفت: قرآن هدايتگر انسان به راه روشن الهی است؛ مهم‌ترين هدفی كه در تربيت قرآنی و دينی فرزندان دنبال می‌شود، بازگشت جامعه به سوی جامعه آرمانی و عدالت‌خواه قرآنی است كه همان جامعه مد نظر انبياء(ع) و ائمه(ع) بوده است.
عابدينی ادامه داد: مديران قرآنی وظيفه خطيری بر عهده دارند چرا كه بايد نهايت تلاش خود را در زمينه اشاعه فرهنگ دينی و سلامت معنوی در جامعه انجام دهند؛ نگاه انحصاری به قرآن و فعاليت‏های قرآنی كافی نيست و نبايد چنين باشد كه فقط به قرائت قرآن در جامعه اكتفا شود و بايد مضامين باطنی و محتوايی قرآن نيز بيش ازپيش در جامعه اجرايی شود.
مدير مؤسسه مصباح‏الهدی جامع لنگرود با بيان اينكه آينده هر جامعه‌ای در اختيار نسل‌های بعدی آن است، عنوان كرد: اگر خانواده‏ها و متكلفين امر تربيت كودكان اعم از نهادها و سازمان‌ها به تربيت صحيح آنان كه همانا تربيت اسلامی و قرآنی است، توجه نداشته باشند در آينده‌ای نه چندان دور بازخورد آن در اجتماع، به صورت بحران اخلاقی خودنمايی خواهد كرد؛ جامعه‌ای كه نه تنها اخلاق‌مدار نيست بلكه اخلاق‌گريز و اخلاق‌ستيز خواهد بود، پس با توجه به اين مسئله كه تربيت قرآنی فرزندانمان به عنوان يك تكليف شرعی برعهده ما است نسبت به آن اهتمام ويژه‌ای داشته باشيم.
وی در پايان ريشه‏كنی بيسوادی قرآنی را وظيفه مؤسسات قرآنی خواند و خاطرنشان كرد: در جامعه كنونی مرض‏هايی مانند دروغ، تهمت و ديگر امراض وجود دارد كه بايد با اشاعه فرهنگ معنوی و دينی در جامعه توسط مديران قرآنی برطرف شود تا شاهد رشد روزافزون معنويت در جامعه باشيم.
captcha