کد خبر: 2555953
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

ساخت جامعه قرآنی مستلزم آموزش سبك زندگی اسلامی به كودكان است

گروه فعاليت‏های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار گفت: ساخت جامعه قرآنی مستلزم آموزش قرآنی و سبك زندگی اسلامی به كودكان است، جامعه آرمانی در دين مبين اسلام، ‌جامعه قرآنی است.

رقيه شكوری، مدير مؤسسه قرآنی كوثر شهرستان رودبار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص اين مؤسسه قرآنی اظهار كرد: مؤسسه قرآنی «كوثر» فعاليت خود را از سال 75 آغاز كرد و توانست در سال 90 با مجوز رسمی از سازمان تبليغات اسلامی در شهرستان رودبار فعاليت خود را ادامه دهد.
وی در خصوص دوره‏های اين مؤسسه قرآنی افزود: فعاليت‏های اين مؤسسه شامل دوره‏های روخوانی و روانخوانی، تجويد، حفظ جزء به جزء، مفاهيم، تفسير و تربيت معلم قرآن است.
مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار با اعلام رضايت از استقبال قرآن‏اموزان در اين مؤسسه، تصريح كرد: امسال به نسبت سال گذشته، با استقبال بيشتری از جانب قرآن‏آموزان مواجه بوديم كه اين امر موجبات آرامش خاطر را فراهم می‏كند.
شكوری با اعلام خبر برگزاری همايش‏های مختلف در اين مؤسسه برای جذب والدين به مؤسسات قرآنی، ابراز كرد: خانواده‏ها برای ايجاد رغبت در فرزندان برای فعاليت در مؤسسات قرآنی فرهنگ‏سازی كنند.
وی ادامه داد: بهره‏گيری از اساتيدذ مجرب رمز جذب فرزندان و خانواده‏ها به دوره های مختلف اين مؤسسات است، نداشتن تجربه كافی در اين زمينه می‏تواند آسيب‏رسان بوده و زمينه بی‏علاقگی فرزندان و خانواده‏ها را فراهم كند.
مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار با اعلام دعوت از افراد خير و نيكوكار در زمينه فعاليت‏های قرآنی، تاكيد كرد: اين امر موجب می‏شود تا قشر ضعيف و كم درآمد جامعه نيز از بهره اين كلاس‏های قرآنی بی‏ثمر نمانند و زندگی خود را با نور قرآن منور كنند.
شكوری از برگزاری محافل انس با قرآن در ماه مبارك رمضان در اين مؤسسه خبر داد و ياد آور شد: قاريان ممتاز كشوری در اين محافل حضور خواهند داشت كه اين امر موجبات استقبال بيشتر علاقه‏مندان را فراهم كرده و موجب تشويق مسئولان می‏شود.
مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار دوران كودكی را يكی از مراحل حيات دنيايی انسان دانست و گفت: راه وحی، بهترين روش تربيتی انسان و مبتنی بر شناخت حقيقت و همه نيازهای روحی و روانی او است‌.
وی با اشاره به نقش پررنگ مادران در تربيت قرانی فرزندان گفت: بسيارى از دانشمندان و بزرگان انديشه وقتى از خاطرات كودكى خود مى‏گويند خواندن قرآن مادر يا دعاهاى او سر سجاده را از تأثيرگذارترين اتفاقات آن دوران مى‏دانند.
شكوری بهترين تربيت انسان‌ها را تربيتی مبتنی بر شناخت تمام ابعاد وجودی و نيازهای انسان دانست و افزود: تربيت قرآنی فرزندان در گذر زمان با ضرورت‌ها و راهكارهايی همراه بوده است كه بررسی اين ضرورت‌ها و راهكارها بی‌شك در روند تربيتی فرزندان مؤثر خواهد بود.
مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار ادامه داد: تعليم و تربيت اسلامی جسم، روح و حيات دنيوی و اخروی جامعه و فرد را به يك ميزان پرورش می‏دهد و در اين زمينه اساس تربيت در انسان بايد برشكوفا شدن روح باشد.
وی افزود: اگر هم اكنون ما دارای يك جامعه قرآنی و فرهنگ دينی قرآنی هستيم اين امر به بركت خون شهداء و وجود رهبر قرآنی در جامعه ما است.
شكوری با اشاره به اهميت فعاليت‏های قرآنی و تاثير قرآن در روح و روان انسان‏ها گفت: آشنايی بيشتر جوانان با قرآن و كاربردی كردن مفاهيم قرآنی، ايجاد فرهنگ قرآنی در جامعه و توسعه معارف قرآن توسط روحانيت اصيل بايد مورد اهتمام ويژه قرار گيرد.
مدير مؤسسه قرآنی «كوثر» شهرستان رودبار تاكيد كرد: ساخت جامعه قرآنی مستلزم آموزش قرآنی و سبك زندگی اسلامی به كودكان است، جامعه آرمانی در دين مبين اسلام، ‌جامعه قرآنی است.
وی با بيان اينكه بايد موضوعات قرآنی مطابق با شيوه‌های تربيتی و روانشناختی كودك استخراج و مورد بررسی قرار گيرد،‌ خاطرنشان كرد: موضوعات و معضلات گوناگونی در جامعه وجود دارد كه بايد بر اساس دين و قرآن تعريف و شيوه‌های رفع آن بررسی شود و پس از آن اين مبانی در آموزش به كودكان و نوجوانان مد‌نظر قرار گيرد.
captcha