کد خبر: 2555782
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹

مؤسسات قرآنی مركز اصلی تقويت فرهنگ متعالی دينی در جوانان هستند

گروه فعاليت‏های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی «حضرت مريم(س)» لنگرود با اشاره به نقش موسسات قرآنی‌ و خانه‏های قرآن در جامعه اسلامی، گفت: محافل دينی،‌ مركز‌ اصلی‌ نشر معارف اسلامی و قرآنی‌ در ‌رشد جوانان است كه‌ نقش مهمی‌ در تقويت‌ فرهنگ متعالی‌ دينی‌ دارند.

زهرا اسماعيلی، مدير مؤسسه قرآنی حضرت مريم(س) شهرستان لنگرود در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص اين مؤسسه قرآنی و برنامه‏های آن، اظهار كرد: این مؤسسه در شهرستان لنگرود در سال 90 مجوز رسمی خود را از سازمان تبليغات اسلامی دريافت كرد.
وی با اشاره به ميزان استقبال مردم اين شهرستان از كلاس‏های قرآن اين مؤسسه، افزود: ميزان استقبال علاقه‏مندان به شركت در كلاس‏های قرآن و قرآن‏آموزی، در حد مطلوب بوده است؛ اكثر قرآن‏آموزان در بازه سنی 7 تا 11 سال قرار دارند؛ انتظار می‏رود كه امسال نيز استقبال مانند سال‏های گذشته باشد.
اسماعيلی در خصوص نحوه برگزاری كلاس‏های قرآنی مؤسسه حضرت مريم(س) و برنامه‏های اين مؤسسه، تصريح كرد: اين مؤسسه قرآنی در رشته‏های مختلف مفاهيم، تجويد، قرائت تخصصی، روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن فعاليت می‏كند و قرآن‏آموزان می‏توانند براساس علاقه‏مندی خود يكی از اين رشته‏ها را برگزينند.
مدير مؤسسه قرآنی «حضرت مريم(س)» لنگرود با اشاره به اينكه برای ترويج، گسترش و فرهنگ‏سازی قرآن و آموزه‏های قرآنی نيازمند ياری همه‏جانبه ارشاد اسلامی و تبليغات اسلامی هستيم، اضافه كرد: مردم می‏توانند از طريق اين نهادها با مؤسسات قرآنی آشنا شوند و فرزندان خود را برای آموزش قرآن به اين مؤسسات بسپارند.
وی با بيان اين مطلب كه ثبت نام در كلاس‏های قرآنی مؤسسات رايگان است، متذكر شد: رايگان بودن اين كلاس‏ها ناخودآگاه به جذب مردم می‏انجامد؛ البته مردم هزينه‏های بسياری را برای انجام كارهای ديگر می‏كنند اما متاسفانه انتظار دارند برای يادگيری قرآن فرزندان پولی پرداخت نكنند؛ بايد با فرهنگ‏سازی و تبيين نحوه كار مؤسسات قرآنی، اين ديدگاه را تغيير داد.
مدير مؤسسه قرآنی «حضرت مريم(س)» لنگرود با تاكيد بر اينكه ترويج فرهنگ قرآنی در كشور، آينده نظام را تضمين خواهد كرد، يادآور شد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌عنوان نمادی بزرگ از كشورهای اسلامی بايد به‌گونه‌ای مسئله ترويج فرهنگ قرآنی را گسترش دهيم كه علاوه بر تأثيرگذاری مثبت و رو به رشد در جامعه، آن را به ساير كشورهای مسلمان و حتی كشورهای غير مسلمان منتقل كند.
اسماعيلی با اشاره به نقش موسسات قرآنی‌ و خانه‏های قرآن در جامعه اسلامی، ابراز كرد‌: محافل دينی،‌ مركز‌ اصلی‌ نشر معارف اسلامی و قرآنی‌ در ‌رشد جوانان است؛‌ موسسات قرآنی‌ و خانه‏های قرآن‌ نقش مهمی‌ در تقويت‌ فرهنگ متعالی‌ دينی‌ دارند، بنابراين دسترسی‌ آسان‌تر جوانان به مفاهيم‌ دينی‌ و گسترش آنها در رشد معنوی‌ افكار آنان‌ مفيد‌ و موثر است.
وی آموزش و پرورش را ركن اصلی ايجاد رغبت در فرزندان برای شركت در فعاليت‏های قرآنی دانست و ادامه داد: بهترين روش برای تبليغ و ترويج كامل و جامع قرآن در جامعه، آموزش و پرورش است؛ آموزش و پرورش می‏تواند با نگاه ريشه‏ای كه به بحث فرهنگ‏سازی قرآنی دارد از طريق مدارس، به ترويج و گسترش فرهنگ قرآنی كمك فراوانی كند و باعث ايجاد انگيزه در دانش‏آموزان برای فراگيری صحيح قرآن شود.
مدير مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود با بيان اينكه‌ افزايش موسسات و خانه قرآنی‌ موجب می‌شود تا جوانان بيشتر‌ و بهتر در مسير‌ رشد و تعالی‌ دينی‌ قرار گيرند، خاطرنشان كرد: قرآن و معارف اسلامی، شامل بهترين‌ آموزه‌ها و مناسب‌ترين الگو‏ها برای‌ تربيت‌ نسل جوان است؛ افزايش موسسات و خانه قرآن در روستاها نقش مهمی در تقويت فرهنگ متعالی قرآنی و دسترسی آسان‌تر قرآن‌آموزان به آموزش‌های قرآنی و گسترش اين آموزش‌ها می‌شود.
captcha