کد خبر: 2554029
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳

بهره‏گيری از قصه‏های قرآنی راهكار مقابله با مهجوريت قرآن است

گروه فعاليت‏های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی مشكات شهرستان رودبار بهره‏گيری از قصه‏های قرآنی را راهكار مقابله با مهجوريت قرآن دانست و گفت: قصه‏های قرآنی با ايجاد فضای شاد و رغبت‏انگيز علاوه بر جذب فرزندان، موجب می‏شود تا آنان پيام اين قصه‏ها را در زندگی خود به كار گيرند.

مينا كريمی، مدير مؤسسه قرآنی مشكات شهرستان رودبار در گفت وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص اين مؤسسه قرآنی اظهار كرد: مؤسسه قرآنی مشكات از سال 82 فعاليت خود را به صورت رسمی آغاز كرده است دارای مجوز رسمی فعاليت از سازمان‏های ارشاد اسلامی و تبليغات اسلامی است.
وی از برگزاری دوره‏های تربيت معلم در اين موسسه قرآنی در آينده نزديك خبرداد و افزود: دوره‏های روخوانی و روانخوانی، مفاهيم قرآن و قرائت در اين مؤسسه در حال برگزاری است.
كريمی عدم علاقه جوانان به دوره‏های قرآنی را يكی از معضلات امروز جامعه دانست و تصريح كرد: امسال تعداد افراد ثبت‏نامی نسبت به سال گذشته كاهش چشمگيری داشته است كه اين امر بايد از سوی مسئولين و متوليان رسيدگی جدی شود.
مدير مؤسسه قرآنی مشكات نقش خانواده را در جذب فرزندان به يادگيری اصول و آموزه‏های قرآنی پررنگ دانست و ادامه داد: راهنمايی والدين در اين زمينه شرط اول جذب قرآن‏آموزان است كه با آگاهی‏بخشی به فرزندان آنان را از گرايشات منفی و نادرست كه پيش به سوی مسير جهالت و شيطانی دارند، بازداشته و آنان را به گام برداشتن در مسير سعادت و خوشبختی هدايت كنند.
وی بهره‏گيری از قصه‏های قرآنی را راهكار مقابله با مهجوريت قرآن دانست و افزود: قصه‏های قرآنی با ايجاد فضای شاد و رغبت‏انگيز علاوه بر جذب فرزندان، موجب می‏شود تا آنان پيام اين قصه‏ها را در زندگی خود به كار گيرند و همواره به عنوان يك راهنما به آنان تمسك جويند.
كريمی والدين قرآنی بودن را مقدمه داشتن فرزندانی قرآنی دانست و متذكر شد: پايبندی والدين به اصول قرآنی موجب می‏شود تا فرزندان نيز قرآن را به عنوان نسخه و كتاب راهنما در زندگی خود به كار گيرند و مشكلات خود را با نور هدايتگر قرآن مرتفع سازند.
مدير مؤسسه قرآنی مشكات خواستار حمايت سازمان‏ها و متوليان امور قرآنی شد و تاكيد كرد: حمايت همه‏جانبه مسئولان در امر تبليغ و فرهنگ‏سازی می‏تواند با جذب فرزندان به فضای معنويت و قرآنی، آنان را از بسياری از آسيب‏های اجتماعی حفظ نمايد و در فضای امن و آرامش‏بخش قرآنی بگستراند.
وی با اشاره به اهميت ترييت كودكان و نوجوانان براساس مفاهيم و آموزه‌های قرآنی در جامعه ابراز كرد: توجه به تربيت قرآنی كودكان و نوجوانان با توجه به مسايل امروز جامعه از اهميت ويژه‏ای برخوردار است لذا اين امر بايد مورد توجه خانواده‌ها، معلمان، مربيان و مسئولان قرار گيرد.
كريمی شناخت درست از جهان و نيازهای معنوی جامعه را از نيازهای امروز ما دانست و اشاره كرد: اين امر بايد از سوی معلمان و مربيان برای تربيت قرآنی كودكان و نوجوانان مورد توجه خاص‏تری قرار گيرد.
مدير مؤسسه قرآنی مشكات با اشاره به تبليغات وسيع دشمنان برای به انحراف كشاندن جوانان يادآور شد: فعالان قرآنی و مسئولين ذيربط، بايد با شناخت درست نيازهای معنوی جامعه در مقابل اين تبليغات منفی دشمنان ايستادگی كنند و كودكان و نوجوانان را در مقابل اين تبليغات بيمه نمايند.
وی انتقال آموزه‌های اهل بيت‌(ع) را در تربيت كودكان و نوجوانان بسيار مؤثر دانست و عنوان كرد: تبيين زندگی و سيره پيامبر اكرم‌(ص) و امامان معصوم‌(ع) از سوی نويسندگان و هنرمندان می‌تواند اقدام مؤثری در جهت تربيت قرآنی كودكان و نوجوانان باشد.
كريمی با اشاره به تلاش دشمنان برای خشن نشان دادن دين اسلام يادآور شد: بايد با اين نقشه‏ها و جنگ خصمانه دشمنان مقابله كنيم و نشان دهيم كه دين اسلام همواره دين محبت و مهرورزی بوده است.
مدير مؤسسه قرآنی مشكات در پايان خاطرنشان كرد: جوانان به عنوان آينده‌سازان جامعه اسلامی از بزرگ‌ترين سرمايه‌های اين كشور به شمار می‌روند وتلاش در جهت توسعه آگاهی‌های دينی آنان از اهميت به‌سزايی برخوردار است.
captcha