به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، ايوب نجفزاده، مديركل آموزش و پرورش استان گيلان در جلسه شورای معاونين كه روز گذشته، 4 خردادماه با حضور بنيادی مديركل قرآن، نماز و عترت وزارت متبوع در سالن اجتماعات اداره كل تشكيل شد، اظهار كرد:در زمان وزارت دكتر حاجی بابايی فعاليتهای قرآنی در آموزش پرورش با جهش بیسابقهای روبرو بوده است.
وی طی سخنانی ابتدا به بيان عملكرد و فعاليتهای مدارس قرآنی در استان گيلان اشاره كرد و افزود: بايد زمينههای ارتباط بيشتر معلمان با قرآن را فراهم آوريم كه اگر چنين شود در بحث دانشآموزان نيز موفقتر و بهتر عمل كردهايم.
نجفزاده تصريح كرد: با توجه به حساسيتی كه وزارت آموزش و پرورش بويژه شخص مقام عالی وزارت دكتر حاجی بابايی به موضوع آموزش قرآن در مدارس دارند در سالهای اخير شاهد گامهای بلندی در اين عرصه بودهايم.
مديركل آموزش و پرورش استان گيلان ادامه داد: سياستهای راهبردی و كاربردی آموزش قرآن اين اعتقاد را متبلور میسازد كه اگر ارتباط معلمان را با قرآن بهتر كنيم در بحث دانشآموزان نيز موفق عمل كردهايم.
وی در ادامه گفت: جذب مربيان قرآنی و ايجاد مدارس قرآنی از جمله كارهای ماندگاری است كه در دوران وزارت دكتر حاجی بابايی صورت گرفت و ايشان از پيشتازان اين وادی بوده و راهكارهای ارزندهای را ارائه و سياستهای قرآنی را پياده نمودند .
نجفزاده تاكيد كرد: به ياری خدا بعد از پيروزی انقلاب اسلامی اقدامات موثری در آموزش و پرورش در جهت تقويت مسائل قرآنی در مدارس انجام گرفته است كه در اين زمينه اداره كل آموزش و پرورش استان گيلان نيز تلاشهای گسترده و فراوانی را انجام داده است و اميدواريم در آيندهای نزديك با اجرای بندبند سند تحول بنيادين كه مارا به اهداف عاليه نظام تعليم و تربيت و رسيدن به حيات طيبه رهنمون میسازد بتوانيم گامهای موثرتری برداريم .
وی با بيان اينكه تاكنون 137 مربی قرآن در استان گيلان، جذب آموزش و پرورش شدهاند ابراز كرد: تاكنون 148 مدرسه فوقبرنامه قرآنی در استان فعال شده است، اين مدارس، مدارسی هستند كه خارج از ساعات آموزشی به فعاليت قرآنی میپردازند، همچنين 60 مدرسه قرآنی برنامهای نيز در شيفت صبح فعاليت آموزشی قرآنی دارند كه اميدواريم در آيندهای نزديك در راستای تحقق اهداف قرآنی سند تحول بنيادين و مسئولين امر، اين تعدادافزايش يابند.