کد خبر: 2535632
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

توجه به قرآن و عترت، راه مقابله با مهجوریت قرآن است

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديرعامل موسسه قرآنی نابينايان گيلان گفت: همانطور كه پيامبر(ص) در حديث ثقلين فرموده كه «قرآن و اهل‌بيت(ع) اين دو چيز گرانبهايم بين شما به امانت می‌گذارم» حال ما وظيف داريم روی اين دو مورد سرمايه‌گذاری كنيم تا بتوانيم قرآن را از مهجوريت بيرون آوريم.

خديجه سلگی، مديرعامل و مربی مؤسسه قرآنی نابينايان «جابربن عبدالله انصاری» استان گيلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان در خصوص تربيت قرآنی فرزندان، اظهار كرد: تربيت فرزندان از زمان قبل از تولد آغاز می‌شود كه البته عوامل محيطی، روحی و روانی، محيط آرام خانه و از همه مهم‌تر لقمه حلال تاثير بسزايی دارد.
وی افزود: پدر و مادر از زمانی كه فرزند متولد می‌شود و شخصيت او شروع به شكل گرفتن می‌كند می‌توانند با تلاوت قرآن در منزل و حضور در جلسات قرآنی زمينه آموزش مفاهيم عميق اين كتاب آسمانی را برای پرورش او آغاز كنند.
مربی موسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری با بيان اينكه در تربيت قرآنی ملاك صرفا سواد نيست، گفت: ما بايد سعی كنيم كه با اخلاق خوب و ظاهری آراسته و همواره با تمام وجود شنوای حرف‌های قرآن‌آموزان باشيم.
سلگی در ادامه با بيان اين مطلب كه تشويق و تمرين زياد ايجاد پشتكار و انگيزه می‌كند، تصريح كرد: يك مربی بايد بتواند با شاگردانش دوست باشد و مشكل او را مشكل خودش بداند و فقط آموزش نباشد، بلكه در كنار هر 2 ساعت آموزش يك زمانی را در اختيار شاگردانش قرار دهد و در اين زمان به بازی، سرگمی، تشويق و ترغيب آنان پرداخته شود تا انگيزه بيشتری برای حضور در كلاس فراهم شود.
مديرعامل موسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری بيان كرد: الحمدالله با همكاری نهادها و سازمان‌هايی كه متولی امر قرآن هستند با اجرای مسابقات، همايش‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی به خوبی زمينه ترويج فعاليت‌های قرآنی فراهم شده ‌است.
مربی قرآن نابينايان گيلان در خصوص نقش رسانه‌ها در ترويج فعاليت‌های قرآنی خاطرنشان كرد: رسانه‌ها نيز می‌توانند همواره با پخش داستان‌هايی از زندگی پيامبران يا قصه‌های از قرآن به صورت فيلم نمايشی برای كودكان انگيزه و اشتياق لازم را در فرد ايجاد كنيم.
وی اضافه كرد: همانطور كه پيامبر(ص) در حديث ثقلين فرموده كه «قرآن و اهل‌بيت(ع) اين دو چيز گرانبهايم در بين شما به امانت می‌گذارم» حال ما وظيف داريم روی اين دو مورد سرمايه‌گذاری كنيم تا بتوانيم قرآن را از مهجوريت بيرون آوريم.
سلگی متذكر شد: متوليان امر قرآن بايد بخشی از هزينه‌های خود را صرف سفرهای زيارتی و فرهنگی كنند و در اين سفرها هم به برگزای مسابقات قرآنی بپردازند، زيرا اينگونه سفرها خاطرات خوبی را در ذهن فرزندان به جا می‌گذارد به عبارتی با يك سفر معنوی يا يك هديه آنها را به سمت آموزش قرآن جذب كنيم.
مديرعامل موسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری ويژه نابينايان استان گيلان تاكيد كرد: ما تكليف بسيار سنگينی داريم، زيرا در اين زمان كه تهاجم فرهنگی داريم و غرب تمام قوايش را با ابزاری نظير ماهواره و اينترنت به كار می‌گيرد تا ذهن بچه‌های ما را مخدوش كند، ما بايد زمانی را صرف اصلاح اخلاق و رفتار فرزندان كنيم، لذا بايد با جذب فرزندان به سوی قرآن از تمام اين عوامل پيشگيری كنيم.
اين مربی قرآن گفت: امسال نيز متاسفانه بودجه‌‌های قرآنی را كم كرده‌اند اما در عوض برای ورزشی مثل فوتبال هزينه‌های گزافی صرف می‌كنند بايد به ترويج فرهنگ قرآن در جامعه توجه بيشتری داشته باشيم.
وی افزود: فراهم كردن ابزار لازم برای بچه‌های نابينا هموراه مشكلاتی دارد به عنوان مثال بايد برای سفارش قرآن با خط بريل به سازمان تبليغات اعلام نياز می‌كنيم آنان به تهران ارجاع می‌دهند و سپس به اصفهان كه منتشركننده اين نوع قرآن است در خواست می‌دهند.
وی در پايان ابراز كرد: با همكاری بهزيستی 29 نفر از نفرات برگزيده مسابقات قرآنی نابينايان امروز به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.
يادآوری می‌شود، موسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری ويژه نابينايان استان گيلان جزء سه موسسه برتر در استان گيلان از سوی سازمان ارشاد اسلامی تقدير و تجليل شد.
captcha